CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den Kılıçdaroğlu açıklaması: Önceki genel başkana vefa, partisini iktidar yaparak olur

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Herkesin bizden bir beklentisi var, şunu söylüyorlar; aman Kemal Bey'e vefalı olun. Hep şunu söylüyorum; vefanın nasıl gösterileceğine ilişkin çok tarif var. Benim anladığım vefa şu, bir genel başkana, önceki genel başkana vefa, partisini iktidar yaparak olur. Partisini Nazımiye'de, Tunceli'de ve Türkiye'de iktidar yapacağız" dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den Kılıçdaroğlu açıklaması: Önceki genel başkana vefa, partisini iktidar yaparak olur
  • CHP Genel Başkanı Özgür Özel, eski Tunceli Milletvekili Kamer Genç'i anma törenine katıldı. 
  • Özel, 7. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile telefon görüşmesi yaptığını söyledi.
  • "Herkesin bizden bir beklentisi var" diyen Özel, "Vefanın nasıl gösterileceğine ilişkin çok tarif var ama benim anladığım vefa şu: Bir önceki genel başkana vefa, partisini iktidar yaparak olur." ifadelerini kullandı.

Özel, şöyle devam etti:

"Dün gelmeden sayın genel başkanımızı aradım. Dün akşam bir araya gelecektik, kendisinin programı olduğu için bu akşama erteledik. Bizim geleneğimizdir, gelmeden önce Kemal Bey'i ararız, 'Memleketinize bir talimatınız, söyleyeceğiniz var mı?' deriz. Sayın genel başkanımız çok selamlarını söyledi. Sizin de selamlarınızı alıp, ona götüreceğim. 

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den Kılıçdaroğlu açıklaması: Önceki genel başkana vefa, partisini iktidar yaparak olur - Resim : 1

Herkesin bizden bir beklentisi var, şunu söylüyorlar "Aman Kemal Bey'e vefalı olun." Vefanın nasıl gösterileceğine ilişkin çok tarif var. Benim anladığım vefa şu, bir genel başkana, önceki genel başkana vefa, partisini iktidar yaparak olur. Partisini Nazımiye'de, Tunceli'de ve Türkiye'de iktidar yapacağız."

Esenyurt'taki bıçaklı saldırgan yakalandı "İstanbul için mega projelerimiz var" "Kemer sıkalım" diyen Özgür Demirtaş 30 bin TL'lik kemer taktı! Levent Gültekin'den CHP'ye sert tepki