CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den 'Akşener görüşmesi' açıklaması! İşbirliği kararı bekliyoruz

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Antalya'da partililerle değerlendirme toplantısı düzenledi. Açıklamalarda bulunan Özel, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile yaptığı görüşme hakkında konuştu. CHP lideri Özel, "İyi bir karar, işbirliğinden yana bir karar çıkmasını CHP Genel Başkanı olarak temenni ederim" dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Antalya'nın Manavgat ilçesindeki bir otelde düzenlenen partisinin TBMM Grubu 28. Dönem 1. Çalışma ve Değerlendirme Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den 'Akşener görüşmesi' açıklaması! İşbirliği kararı bekliyoruz - Resim : 1

AKŞENER İLE GÖRÜŞME

CHP Genel Başkanı Öze, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile yaptığı görüşme hakkında konuştu.

Özel, "Her iki sonuç çıkması durumunda da saygımızı ve nezaketle ilişkimizi sürdüreceğiz. İyi bir karar, işbirliğinden yana bir karar çıkmasını CHP Genel Başkanı olarak temenni ederim." dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den 'Akşener görüşmesi' açıklaması! İşbirliği kararı bekliyoruz - Resim : 2

Özel, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile yaptığı görüşmeye ilişkin, sözlerini şöyle sürdürdü:

"İttifak ne olacak' diye soruyorlar. Biz İYİ Parti'ye heyetimizle birlikte Sayın Akşener'e ziyaret gerçekleştirdik. Ziyaretimizde kendilerinin Genel İdari Kurulu kararlarından haberdar olduğumuzu ancak birbirimize kaybettirme niyetinde olmanın seçmenin beklentisiyle örtüşmediğini aksine birlikte kazanmanın muhalefeti güçlendireceğini, geleceğe yönelik olarak beklentileri karşılayacağını söyleyip mümkünse bu kararın yeniden gözden geçirilip geçirilemeyeceğini sorduk. Onlar da pazartesi günü Genel İdare Kurulunu işaret ettiler. Bir kez daha söylüyoruz, partilerin seçilmiş yetkili organlarının alacakları kararlar kendileriyle ilgilidir. O kararlara son derece saygılıyız. Her iki sonuç çıkması durumunda da saygımızı ve nezaketle ilişkimizi sürdüreceğiz. İyi bir karar, işbirliğinden yana bir karar çıkmasını CHP Genel Başkanı olarak temenni ederim. Aksi durumu da fevkalade anlayışla karşılayacağımızı ifade etmek isterim."
Bayraktar TB3'ün yeni görüntüleri mest etti Cumhurbaşkanı Erdoğan BAE dönüşü uçakta gazetecilere konuştu Cumhurbaşkanı Erdoğan: Büyükşehirlerle ilgili yoğun bir çalışma içerisindeyiz Erdoğan'dan 'Seçil Erzan' açıklaması: Cezasını çeker