CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Suriyeliler ile ilgili açıklamasına Ümit Özdağ'dan yanıt geldi

Kılıçdaroğlu'nun "Cumhurbaşkanlığımın 2 önemli hedefi var: Birincisi Suriyelileri vatanlarına kavuşturmak. İkincisi ise, İran üzerinden kaçak gelenleri, İran’a geri göndermek." sözlerine Ümit Özdağ'dan cevap geldi. Özdağ, "Sevgili Kemal bey, bu konuda Davutoğlu’nun onayını aldınız mı?" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Suriyeliler ile ilgili açıklamasına Ümit Özdağ'dan yanıt geldi

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Suriye sınırında incelemelerde bulundu.

Sosyal medya hesabından da "Sınırın sıfır noktasına geldim. Bir konuda kararlığımın devam etiğini milletime söylemek için geldim. Cumhurbaşkanlığımın 2 önemli hedefi var: Birincisi Suriyelileri vatanlarına kavuşturmak. İkincisi ise, İran üzerinden kaçak gelenleri, İran’a geri göndermek." şeklinde açıklama yapan Kılıçdaroğlu'na Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'dan cevap geldi.

"BIRAKTIĞIM MAYINA BASMAYIN"
Özdağ, yaptığı paylaşımda "Sevgili Kemal bey, bu konuda Davutoğlu’nun onayını aldınız mı? Bildiğim kadarı ile 6’lı masa alt komisyonunda Suriyelilerin geri dönüşü konusunda uzlaşma olmamıştı. Bir de 2 senede dönecekler diyorsunuz. D.B. size yazdığı mektupta “2 sene hazırlık sonrası” geri dönüş başlar diyordu. Siz yanlış anlamışsınız, 2 senede dönecekler diyorsunuz. Sınıra gittiğinizde bıraktığım mayına basmayın lütfen." ifadelerini kullandı.





Temel Karamollaoğlu'nun 'Aşevi Kapatılması' iddiasına yalanlama Akdeniz'de 5.3 büyüklüğünde deprem Naci Görür deprem bölgesindeki çalışmalarla ilgili uyardı Depremden 40 saniye önce uyaran sistem