Kemal Kılıçdaroğlu "Yurt Dışı Çıkış Harcı"nı kaldıracağını vaadetti

Türkiye seçim atmosferine girdi. Herkesin merak ettiği ise Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı kim olacak. CHP, İYİ Parti ve masadaki diğer partilerden adayla ilgili net bir açıklama gelmemesi seçmenlerde de olumsuzluk yarattı. Ancak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye'de birçok kişinin rahatsız olduğu "Yurt Dışı Çıkış Harcı"nı kaldıracaklarını açıkladı.

Kemal Kılıçdaroğlu "Yurt Dışı Çıkış Harcı"nı kaldıracağını vaadetti

Millet İttifakı'nda yer alan CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi, DEVA Partisi, Gelecek Partisi ve Demokrat Parti henüz aday konusunda resmi bir açıklama yapmadı ancak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, vaatlerini açıklamaya devam ediyor. 

"YURT DIŞI ÇIKIŞ HARCI'NI KALDIRACAĞIZ"
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye'de birçok kişinin yurt dışına çıkarken ödemek istemediği ama zorunlu olarak ödediği "Yurt Dışı Çıkış Harcı"nı kaldıracaklarını açıkladı. 

YURT DIŞI ÇIKIŞ HARCI KAÇ PARA?
2021 yılında 50 TL olan Yurt Dışı Çıkış Harcı, 2022 yılında 150 TL'ye yükseltildi. Yurt Dışı Çıkış Harcı'na 2023 yılı için ise henüz bir zam gelmedi. 

KILIÇDAROĞLU, ALKOLLÜ İÇKİ VAADİNDE DE BULUNMUŞTU
Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz hafta da alkollü içeceklerden alınan yüksek vergilerle ilgili bir düzenleme yapacakları vaadinde bulunmuştu. 

Ömer Çelik'ten İHA-SİHA çıkışı Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Putin görüştü Babacan'a Bayraktar'dan tepki Artık 'çat kapı' icra yapılamayacak