CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a: Seçimden korkma ya da kork seçim zamanında yapılacak

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a çağrıda bulundu. Kılıçdaroğlu, Twitter'dan yaptığı çağrıda "Bir beceriksizliğe daha katlanamayız. Seçimden korkma. Ya da kork, seçim zamanında yapılacak!" ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a: Seçimden korkma ya da kork seçim zamanında yapılacak

Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç'ın "seçimler ertelenmeli" çıkışının tartışmaları devam ediyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da Twitter'dan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslendi.

Kılıçdaroğlu, şu ifadeleri kullandı:

"SEÇİMDEN KORKMA"
"Bu ülke sana 20 yıl verdi. Darbe gördü sayende. Covid’de 5 maskeye muhtaç ettin. Ormanlarımız yandı, uçak bulamadın. Ekonomiyi çökerttin. Depremde yıkıldık. Hep beceriksizdin. Sana verecek 1 yıl değil, 1 günümüz bile yok. Bir beceriksizliğe daha katlanamayız. Seçimden korkma.

"SEÇİM ZAMANINDA YAPILACAK"
Ya da kork, seçim zamanında yapılacak!"

Bağdat Caddesi'nde bir araç içerisinde müşterilerin olduğu kafeye daldı Uzmanı uyardı: Süslü binalar yerine sağlam binaları tercih edin! Ali Babacan'dan Bahçeli'ye sert sözler AHBAP'ın Ankara İl Başkanı MHP Milletvekilinin kızı çıktı!