CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu FETÖ'nün 17/25 Aralık kumpasındaki ses kayıtlarının sahte olduğunu itiraf etti

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, FETÖ'nün 17/25 Aralık kumpasındaki ses kayıtlarının sahte olduğunu 10 yıl sonra itiraf etti. Bir dönem söz konusu kayıtları Meclis'e taşıyan Kılıçdaroğlu, hakkında çıkan "dosyası var" iddialarından sonra FETÖ'nün kayıtlarının sahte olduğunu itiraf etmesi dikkat çekti.

Türki Cumhurbaşkanlığı seçimine hazırlanırken Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu söylemleriyle dikkatleri üzerine çekti. FETÖ'nün 17/25 Aralık kumpası ile kalkıştığı hükümeti devirme girişime alet olan Kılıçdaroğlu, sahte ses kayıtlarını Meclis'e taşıyarak gündem yapmıştı.

'SAHTE KAYIT' MESAJI DİKKAT ÇEKTİ
Hakkında "yıkıcı bir dosya var" iddiası sonrası CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da seçimlerden önce kendisiyle ilgili bir takım kayıtların ortaya çıkabileceğini ifade etti ve itibar edilmemesi gerektiğini söyledi.

Kamuoyu tarafından da Kılıçdaroğlu'nun bir anda böyle bir konuyu alelacele gündeme getirmesi ilginç bulundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu FETÖ'nün 17/25 Aralık kumpasındaki ses kayıtlarının sahte olduğunu itiraf etti - Resim : 1

KUMPAS OLDUĞU 10 YIL SONRA AKLINA GELDİ
Bir TV kanalında canlı yayına çıkan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, TBMM'ye taşıyarak FETÖ'nün kumpasına alet olduğu dönemi unutarak 17-25 Aralık ses kayıtlarını değerlendirdi.

Kılıçdaroğlu, "17/25 Aralık Süreci'nde de deep fake ile sahte ses kayıtları yaptılar." ifadelerini kullandı. FETÖ'ye işaret etti. Kılıçdaroğlu'nun "itiraf" niteliğindeki sözleri dikkat çekti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu FETÖ'nün 17/25 Aralık kumpasındaki ses kayıtlarının sahte olduğunu itiraf etti - Resim : 2

17/25 ARALIK KUMPASINDA NE OLMUŞTU?
17/25 FETÖ kumpası ile Türkiye Cumhuriyeti'ne darbe operasyonları gerçekleştirilmiş ve FETÖ'nün emniyet ve yargı yapılanması Türkiye'ye bir yol çizmek ve ülkenin istikametini dizayn etmek için harekete geçmişti. FETÖ tarzı sahte ses kayıtları, iftira ve belgeler ile hükümet düşürülmek istenmişti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu FETÖ'nün 17/25 Aralık kumpasındaki ses kayıtlarının sahte olduğunu itiraf etti - Resim : 3

Kemal Kılıçdaroğlu
Milli iradeye parmak sallanmasına izin vermeyeceğiz Yıldırım'dan Kerem Kınık'a net çağrı: Kenara çekilmesi iyi olur Son dakika! Afyonkarahisar’da Kökünü Kurutma Operasyonu: 112 gözaltı! Kargo ücretleri iki katına çıktı: Çalışacak eleman bulunamıyor