CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu destekçisi Can Ataklı'dan şaşırtan sözler: Seçimi muhalefet kazandı ama kanıtlayamam

Türkiye 28 Mayıs'ta tarihi bir seçimi geride bıraktı. Cumhur İttifakı'nın adayı Recep Tayyip Erdoğan sandıklardan zaferle ayrılırken, muhalefette sıcak gelişmeler yaşanıyor. Seçimi kaybeden CHP'de lider Kemal Kılıçdaroğlu için bir grup istifa çağrısında bulunurken, bir grup göreve devam etmesi gerektiğini savunuyor. Kılıçdaroğlu'nun göreve devam etmesini savunanlardan birisi olan gazeteci Can Ataklı, cumhurbaşkanlığı seçimlerini muhalefetin kazandığını öne sürdü.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu destekçisi Can Ataklı'dan şaşırtan sözler: Seçimi muhalefet kazandı ama kanıtlayamam

Türkiye tarihinin en önemli seçimlerinden birini geride bırakırken Türk siyasi tarihine kaybettiği seçimlerle geçen Kemal Kılıçdaroğlu bu serisine bir mağlubiyet daha ekledi.

KILIÇDAROĞLU KOLTUĞU BIRAKMIYOR

28 Mayıs seçimlerinde büyük bir başarısızlık yaşayan Kılıçdaroğlu, sonuçların faturasını parti MYK'sına keserek kendisi hariç herkesi değiştirdi.

KILIÇDAROĞLU'NU SAVUNDULAR

Kılıçdaroğlu'nun yaşadığı hezimet sonrası muhalif medyadaki bazı isimler Kemal Kılıçdaroğlu'nu sert sözlerle eleştirerek istifa etmesi gerektiğini belirtirken, bazı isimler ise Kılıçdaroğlu'nu savunmaya devam ediyor. 

MASANIN DAĞILMASINDA İMAMOĞLU VE YAVAŞ ETKİSİ

Son olarak Can Ataklı kendisine ait Youtube kanalında yaptığı açıklamalarda Meral Akşener'i suçladı. Akşener'in duygularına esir düştüğünü söyleyen Ataklı, masanın dağılmasında İmamoğlu ve Yavaş'ın etkisinin olduğunu ifade etti.

"MUHALEFET KAZANDI AMA KANITLAYAMAM"

Ataklı, açıklamasında "Fazla gürültü yapmadan masadan çekilse belki de 'İmamoğlu'nu aday yapalım' kararı çıkar mıydı? Sonuç bugün öylemi olurdu bilmiyorum. Ama bir şey oldu. Onun bedeli de İYİ Parti için ağır oldu. Ama dediğim gibi seçimleri kesinlikle muhalefet kazandı. Hem de böyle 55'e 45 falan. O konuda çok iddialıyım ama kanıtlama şeyimiz yok." ifadelerini kullandı.


.

BDDK'da devir teslim gerçekleşti! Haberet.com Instagram'da! Ödül alan neden nefret kusuyor? Meclis'e giren oyuncu Haberet.com'a değerlendirdi Türkiye Rusya İran ve Suriye'den kritik zirve!