Cezaevi firarisini Yalova Ro-Ro Limanı'ndan yurt dışına kaçırdılar!

Yalova Ro-Ro Limanı'nda uyuşturucu ticareti suçundan 8 yıl 4 ay ceza alan cezaevi firarisinin 8 bin avro karşılığında yurt dışına kaçmasını sağlayan 2'si işçi 4 zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Cezaevi firarisini Yalova Ro-Ro Limanı'ndan yurt dışına kaçırdılar!
  • İnsan tacirlerine yönelik operasyonların son adresi Yalova oldu. Yalova Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM), İstihbarat ve Deniz Limanı Şube Müdürlüğü ekiplerinin çalışmaları kapsamında, uyuşturucu ticareti suçundan 8 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırılan cezaevi firarisi D.T.'nin Yalova Ro-Ro Limanı'ndan yurt dışına kaçtığı tespit edildi.

Cezaevi firarisini Yalova Ro-Ro Limanı'ndan yurt dışına kaçırdılar! - Resim : 1

İŞÇİLERİN GİRİŞ KARTINI KULLANDILAR

  • Ekipler yaptığı araştırmada, D.T'nin insan ticareti organizatörü F.K. ve E.T. tarafından Bingöl'den getirildiğini ve limanda işçi statüsünde çalışan M.A. ve R.İ'nin personel giriş kartlarını 8 bin avro karşılığında kullanarak D.T'nin yurt dışına çıkmasını sağladıklarını ortaya çıkardı.

Cezaevi firarisini Yalova Ro-Ro Limanı'ndan yurt dışına kaçırdılar! - Resim : 2

4 ZANLI TUTUKLANDI

  • Operasyon için düğmeye basan ekipler, yükler arasına saklanarak gemi ile D.T'nin yurtdışına kaçmasına yardım ve yataklık ettikleri tespit edilen M.A ve R.İ.'yi Yalova'da, F.K.'yi İstanbul'da yakalandı.

Cezaevi firarisini Yalova Ro-Ro Limanı'ndan yurt dışına kaçırdılar! - Resim : 3

  • E.T. ise Bingöl KOM Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Bingöl'de gözaltına alındı.
  • Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 4 zanlı tutuklandı.
İliç'te son durum ne? Tesis sözü hatırlatılan CHP'li başkan: Bana oy vermediniz 'Erdoğan'a oy var mı?' diye soran Özel, şaştı kaldı Havalimanı metrosu hizmete açıldı