Cevdet Yılmaz ve Mehmet Şimşek BAE'yi ziyarete gitti

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve Hazine Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in bu akşam Birleşik Arap Emirlikleri'ne gitti.

Cevdet Yılmaz ve Mehmet Şimşek BAE'yi ziyarete gitti

Seçimlerin sona ermesiyle kurulan yeni kabinede en çok merak edilen ekonomiyi ilgilendiren koltuklara kimlerin oturacağı oldu.

Hazine ve Maliye Bakanlığı’na Mehmet Şimşek’in gelmesi sonrası Merkez Bankası Başkanı da Gaye Erkan oldu.

Ekonomi yönetimi yeni hedefler doğrultusunda çalışmalarına başlıyor.

DÜNYA TAKİP EDİYOR

Türkiye yeni dönemde ekonomi alanında yapılacak çalışmalara odaklanırken ekonomi yönetiminin atacağı adımlar da dikkatle takip ediliyor.

EKONOMİ YÖNETİMİNDEN KRİTİK ZİYARET

Bu çerçevede ekonomi yönetimi bu akşam kritik bir ziyaret gerçekleştirecek.

YILMAZ İLE ŞİMŞEK'TEN BAE'YE ZİYARET

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek çalışma ziyareti için Birleşik Arap Emirliklerine ziyarete gitti.

BAE DEVLET BAŞKANI TARAFINDAN KABUL EDİLECEK

BAE’ye gerçekleştirilen ziyaret kapsamında, bir dizi heyetler arası görüşme gerçekleştirecek olan Yılmaz ve Şimşek, heyetler arası görüşmelerin ardından BAE Devlet Başkanı Şeyh Muhammed Bin Zayed Al Nahyan tarafından kabul edilecek.

BAE BAŞKAN YARDIMCISI DA KATILACAK

İki ülke arasındaki ekonomik iş birliği imkanlarının değerlendirileceği görüşmede, BAE Devlet Başkan Yardımcısı Şeyh Mansur Bin Zayed Al Nahyan da yer alacak.

Bakan Fidan: Ukrayna'nın bağımsızlığını, egemenliğini sağlamaya kararlıyız Salih Müslim'i ağlatan operasyon! Buket Aydın: Gerçek sanatçı böyle davranmaz Hamza Dağ: LGBTİ sosyal bir terörizmdir