Cengiz Kurtoğlu ile "Duyanlara Duymayanlara" şarkısını söyleyen Cumhurbaşkanı'na duyguları soruldu

Cengiz Kurtoğlu'nun "Duyanlara Duymayanlara" şarkısını seslendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan'a duyguları soruldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sevdiğim bir sanatçıdır ve bundan sonraki süreçte de inşallah birçok yerde beraber olacağız."dedi.

Cengiz Kurtoğlu ile "Duyanlara Duymayanlara" şarkısını söyleyen Cumhurbaşkanı'na duyguları soruldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da düzenlenen ÜniAK FEST programında Cengiz Kurtoğlu ile birlikte ‘Duyanlara Duymayanlara’ şarkısını söylemişti ve salondakiler tarafından dakikalarca alkışlanmışlardı. O anlar sosyal medyada da tıklanma rekorları kırdı.

Partisinin Muğla Gençlik Buluşması'nda, Fethiye ilçesinde gençlerle bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan'a o anlar soruldu.

Sağlık görevlisi Hande Kalaycı, AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından İstanbul'da düzenlenen Üniversiteli AK Gençlik Festivali'nde (ÜniAK FEST) sanatçı Cengiz Kurtoğlu'nun "Duyanlara Duymayanlara" şarkısını söylediğini hatırlatarak, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a duygularını sordu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, şu ifadeleri kullandı:

"Cengiz kardeşimin özellikle böyle bir sürprizle karşıma çıkması ve beraber düet yapma fırsatını vermiş olması, gençlerle de orada bütünleşmemize vesile oldu. Hatta bir ara eğildim kulağına, 'Biraz tize çık.' dedim. Onun tizleri çok yanıktır ve onu da yerine getirdi. Gerçekten bu dalga dalga, gençliğimizin içerisinde de yer buldu. Sevdiğim bir sanatçıdır ve bundan sonraki süreçte de inşallah birçok yerde beraber olacağız."

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'den 6'lı masaya eleştiri Meral Akşener neden hastanelik oldu? Devlet Bahçeli açıklamalarda bulundu SON DAKİKA: İzmir'de 3.5 büyüklüğünde deprem