Cem Yılmaz, Cem Davran ve Teoman'dan skandal paylaşımlar! Açık açık Kılıçdaroğlu'na oy toplamaya çalıştılar!

Bel altı şakalarıyla bilinen ünlü Cem Yılmaz 16 milyon takipçili Twitter hesabında "Abi oyunu kime vereceksin biz de ona atalım diyorsanız, ben Kemal Başkan diyorum.. " sözleri ile Kılıçdaroğlu'na açık açık oy toplama girişiminde bulunurken tiyatro oyuncusu Cem Davran, Yılmaz'a "Sana helal olsun güzel kardeşim benim" sözleriyle destek oldu. Sık sık müziği bırakan alkolik şarkıcı Teoman ise paylaşımında "Teoman hepizini oy vermeye çağırıyor" sözleri ile takipçilerinden Kılıçdaroğlu'na oy istedi.

Cem Yılmaz, Cem Davran ve Teoman'dan skandal paylaşımlar! Açık açık Kılıçdaroğlu'na oy toplamaya çalıştılar!

Türkiye'yi yeni bir dönemeçte sokacak olan seçimlere son iki gün kaldı.

Seçimler için son düzlüğe girildiğinde ünlü isimlerin belli bir kısmı desteklediği adayları açıklarken geriye kalanı sessiz kalma hakkına sahip oldu. Ünlüler, binlerce hatta milyonlarca takipçilere hitap edilen hesaplarında, seçimlere yönelik 'yandaş' paylaşımlarıyla halkı yönlendirmeye çalışıyor.

Son olarak bel altı şakalarıyla ünlenen Cem Yılmaz, 16 milyon takipçisinin olduğu Twitter hesabından seçimlere yönelik provokasyon paylaşımında bulundu.

AÇIKÇA OY TOPLAMAYA ÇALIŞTI
Yılmaz, söz konusu paylaşımında "'Abi oyunu kime vereceksin biz de ona atalım' diyorsanız, Ben Kemal başkan diyorum… Başarılar dilerim Kemal Başkan.. Sevgili gençler lütfen oy vermeyi unutmayın,ihmal etmeyin" ifadeleri ile açık açık oy istedi.

"SORSAN ÜLKEDE DİKTATÖR VAR"
Yılmaz'ın paylaşımının altına, vatandaşlardan tepki yağdı.

Bir vatandaşın yaptığı yorum ise dikkat çekti. Vatandaş, Yılmaz'ın açıkça oy toplamaya çalıştığı paylaşımı hakkında "Bir ünlü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a desteğini açıklasa duymadığı hakaret kalmaz, işiyle emeğiyle tehdit edilir, yalaka denir, takipten çıkarılır, filmi, konseri boykot edilir, duyulmadık her türlü küfür savrulur. Ancak bir sanatçı bir ünlü Kemal Kılıçdaroğlu’na desteğini açıklarsa aydın olur, çağdaş olur,konsere çağrılır,filmi önerilir. Sorsan ülkede diktatör vardır ama o diktatör dedikleri kişiye ölmüş annesine küfür edilir ancak kendilerine küfürü bırakın eleştiri bile yapılsa linç kültürü hemen başlar." ifadeleriyle eleştiride bulundu.

Cem Yılmaz, Cem Davran ve Teoman'dan skandal paylaşımlar! Açık açık Kılıçdaroğlu'na oy toplamaya çalıştılar! - Resim : 1

YANDAŞINDAN DESTEK GELDİ
Tiyatro oyuncusu Cem Davran ise Cem Yılmaz'ın paylaşımını kendi hesabında "Sana helal olsun güzel kardeşim benim" ifadeleriyle paylaştı. Ünlü ismin bu ifadelerle hem Kılıçdaroğlu'na hem de Cem Yılmaz'a destek olduğu görüldü.

TEOMAN'DAN SKANDAL PAYLAŞIM!
Sık sık alkollü mekanların çıkışında kameralara yakalanan ve müziği bir bırakıp bir başlayan şarkıcı Teoman ise, skandal bir paylaşıma imza atti.

Cem Yılmaz, Cem Davran ve Teoman'dan skandal paylaşımlar! Açık açık Kılıçdaroğlu'na oy toplamaya çalıştılar! - Resim : 2

"SİZİ OY VERMEYE ÇAĞIRIYOR!"
Teoman, Twitter hesabında "Siz de oy verin" notuyla "Teoman seçimde kime oy verecek? Teoman, adalet konusunda duyarlı, laik Türkiye'yi savunan, eğitim sisteminde güçlü değişiklikler yapacak, Atatürkçü, çağdaş, ilerici adaya oy verecek." ifadeleriyle isim vermeden Millet İttifakı adayı Kılıçdaroğlu'na desteğini açıklarken, sözlerinin dozunu daha da artırıp ifadelerine "Teoman hepizini oy vermeye çağırıyor. Burası sizin ülkeniz ve burada yaşayacaksınız. Yaşadığınız ülkeye bunu borçlusunuz. Siz de oy verin" sözleriyle devam etti.

CHP, HDP, PKK VE LGBT işbirliği! Tek tek tescillendi Cumhurbaşkanı Erdoğan Muharrem İnce'yi aradı! CHP'den İYİ Parti'ye 6 bakanlık sözü İnce, muhalefete öfkeli