Çekmeköy'de korkutan patlama! Bomba gibi ses çıkardı

Çekmeköy'de tadilat yapılan evde henüz belirlenemeyen bir nedenle doğalgaz patlaması meydana geldi. Doğalgaz bomba gibi patladı. Patlama anında korku dolu anlar yaşandı, evde olan bir kişi yaralandı.

Çekmeköy'de 5 katlı bir binanın giriş katındaki dairede doğal gaz kaynaklı patlama oldu. Patlamada bir kişinin yaralandığı belirtildi.

Olay, saat 17.30 sıralarında Mehmet Akif Mahallesi'nde Sultan Sokak'ta bulunan 5 katlı binanın giriş katında yaşandı. Doğal gaz kaynaklı patlamada binada bulunan Muzaffer Güney (25) yaralandı.

Çekmeköy'de korkutan patlama! Bomba gibi ses çıkardı - Resim : 1

OLAY YERİNE ÇOK SAYIDA EKİP SEVK EDİLDİ

Patlamanın ardından olay yerine çok sayıda polis, ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Yaralanan genç, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Çekmeköy'de korkutan patlama! Bomba gibi ses çıkardı - Resim : 2

BETONLAR HAVAYA UÇTU

Yaşanan olaya ilişkin konuşan mahalle sakini Recep Usta, "Ben alt sokaktaydım. Patlama sesini duydum. Cam ve beton parçaları havaya uçuşmuş. Dairede yaşayan kişi yaralandı. Yüzünde yaralar vardı. Hastaneye kaldırıldı. Yüzünde yanmalar vardı" diye konuştu.

Çekmeköy'de korkutan patlama! Bomba gibi ses çıkardı - Resim : 3

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ABD'den 11 yıl sonra intikam aldı! "FETÖ ile mücadeleye karşı alınan kararı" İnterpol tarafından kırmızı bültenle aranan 2 kişi yakalandı Irak'ın kuzeyinde 4 PKK'lı terörist öldürüldü