Canlı yayın sırasında rahatsızlanan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Bahçeli'den 41 gül

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 2 gün önce canlı yayın sırasında rahatsızlandı. Midesini üşüten ve dinlenmesi gereken Cumhurbaşkanı programlarını erteledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Akkuyu NGS töreninin ardından Cumhur İttifakı üyeleri MHP Lideri Bahçeli, BBP Lideri Destici ve DSP Lideri Aksakal ile bir araya geldi. Bahçeli'nin geçmiş olsun dileklerini ilettiği Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 41 gül gönderdiği de öğrenildi.

Canlı yayın sırasında rahatsızlanan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Bahçeli'den 41 gül

Canlı yayın sırasında rahatsızlanan ve doktorlarının tavsiyesiyle istirahat eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nden Akkuyu Nükleer Güç Santrali İlk Nükleer Yakıt Getirme Töreni'ne canlı bağlantı ile katıldı.

41 GÜL GÖNDERDİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan toplantının ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici ve Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Önder Aksakal ile bir araya geldi.

Canlı yayın sırasında rahatsızlanan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Bahçeli'den 41 gül - Resim : 1

MHP Lideri Bahçeli'nin geçmiş olsun dileklerini ilettiği Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 41 gül gönderdiği öğrenildi.

Canlı yayın sırasında rahatsızlanan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Bahçeli'den 41 gül - Resim : 2

Cumhurbaşkanı adaylarının TRT'deki konuşma sıraları belli oldu Muharrem İnce'den Ali Babacan'a olay sözler İmamoğlu'nun şehir şehir dolaşmasına tepki! Deprem Araştırma Raporu TBMM Başkanlığı'na sunuldu