Candan Kardeşler davasında "Engin Polat" detayı: “Bahar, Engin bugün çıktı sende çıkacaksın”

Dolandırıcılık ve suç örgütüne üye olmak suçlarından Alisya Bahar Candan’ın 14 yıldan 44 yıla kadar, Nihal Candan adıyla bilinen Gülnihal Çiçek’in ise 8 yıldan 24 yıla kadar hapsi istenen davanın görülmesine devam edildi. Duruşmada Nihal Candan kardeşine seslenerek “Bahar, Engin bugün çıktı sende çıkacaksın” dedi.

Candan Kardeşler davasında "Engin Polat" detayı: “Bahar, Engin bugün çıktı sende çıkacaksın”
  • Sosyal medya fenomenleri Alisya Bahar Candan ve kamuoyunda "Nihal Candan" olarak tanınan ablası Gülnihal Çiçek'in de aralarında bulunduğu 21 sanık, kara para aklama' "suç örgütüne üye olmak" ve "dolandırıcılık" suçlarından hakim karşına çıktı.
  • Bahar Candan ve Nihal Candan adıyla bilinen Gülnihal Çiçek, 16 Kasım 2023'de 'Kara para aklama' ve 'Suç örgütüne üye olma' suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Candan Kardeşler davasında "Engin Polat" detayı: “Bahar, Engin bugün çıktı sende çıkacaksın” - Resim : 1

  • Cezaevinde 37 kiloya düşen Nihal Candan yaşadığı sağlık sorunları sebebiyle tahliye edilmişti.
  • Sosyal medya fenomenleri Bahar Candan ve Nihal Candan'ın 'kara para aklama' ve 'suç örgütüne üye olma' suçlamalarıyla yargılanmalarına devam ediliyor.

SORULARA YANIT VERMEDİ

  • İkinci kez hakim karşısına çıkan kardeşlerden Nihal Candan avukatlarıyla birlikte adliyeye geldi. Nihal Candan, gazeteciler tarafından adliye girişinde kendisine yöneltilen soruları cevapsız bıraktı.

Candan Kardeşler davasında "Engin Polat" detayı: “Bahar, Engin bugün çıktı sende çıkacaksın” - Resim : 2

  • Küçükçekmece 5. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada örgüt yöneticisi olmakla suçlanan Onur Apaydın SEGBİS sistemi ile hazır edildi. Tutuklu sanık Bahar Candan ile tutuksuz sanık Nihal Candan ve diğer bir kısım sanıklar ise duruşma salonunda hazır bulundu.

"ENGİN POLAT ÇIKTI SEN DE ÇIKACAKSIN"

  • Duruşmada sanık savunması sırasında Engin Polat’ın tahliye haberini alan Nihal Candan “Bahar, Engin bugün çıktı sen de çıkacaksın” dedi.

Candan Kardeşler davasında "Engin Polat" detayı: “Bahar, Engin bugün çıktı sende çıkacaksın” - Resim : 3

  • İki kardeşin duruşmada birbirlerine öpücük attığı da görüldü.
Engin Polat cezaevinden çıktı! Türk düşmanı diziye engel Narin Güran'la ilgili yeni gelişme! Hindistan uçağına bomba ihbarı yapıldı