Çanakkale'de 79 Düzensiz Göçmen ve 2 Kaçakçı Yakalandı

Çanakkale açıklarında gerçekleştirilen operasyonda, 79 düzensiz göçmen ile 2 insan kaçakçısı ele geçirildi.

Çanakkale'de 79 Düzensiz Göçmen ve 2 Kaçakçı Yakalandı

Çanakkale'nin Eceabat ilçesi açıklarında, 79 düzensiz göçmen ile bu kişilerin yurt dışına geçişlerini organize eden 2 insan kaçakçısı yakalandı. Olay, İl Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen bir operasyonla aydınlatıldı.

Operasyon Detayları

Çanakkale Eceabat açıklarında, Sahil Güvenlik Batı Marmara Grup Komutanlığı’nın desteğiyle Kabatepe mevkiinde "Argos" adlı yelkenli tekneye yönelik bir baskın düzelendi. Operasyonda, 79 düzensiz göçmen ile Moldova uyruklu 2 şahıs S.G. (20) ve G.G. (20) yakalandı.

Yasal Süreç Başlatıldı

Gözaltına alınan iki şüpheli, emniyettaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Düzensiz göçmenler ise Ayvacık Geri Gönderme Merkezi'ne yönlendirildi. Bu operasyon, bölgedeki insan kaçakçılığına karşı kararlılıkla sürdürülen mücadelenin bir parçası olarak değerlendiriliyor.

Çanakkale'nin Eceabat ilçesi açıklarında 79 düzensiz göçmen ile bu kişilerin yurt dışına...

Çanakkale'nin Eceabat ilçesi açıklarında 79 düzensiz göçmen ile bu kişilerin yurt dışına kaçışlarını organize eden 2 zanlı yakalandı. Kabatepe mevkii açıklarında yakalanan "Argos" isimli yelkenli tekneye el konuldu.

T3 Vakfı, IAF'a Üye Oldu Antalya Kültür Yolu Festivali 2 Kasım'da Başlıyor Terörist Ahmet Baykara Afrika'da enselendi Cumhurbaşkanı Erdoğan Uluslararası Yol Federasyonu 2024 Dünya Kongresi'ne mesaj