Çam Dağı'nda sonbahar renk cümbüşü

Çam Dağı, sonbahar mevsiminin güzel renkleriyle bezendi. Dron görüntüleriyle bu güzellik gözler önüne serildi.

Çam Dağı'nda sonbahar renk cümbüşü

Sakarya'nın Kocaali ve Hendek ilçeleri arasında yükselen Çam Dağı, sonbaharın gelmesiyle birlikte göz alıcı renkleriyle adeta bir renk cümbüşüne döndü. Bu dönemde, sarı, kahverengi ve kızıl tonları, doğanın sunduğu eşsiz manzarayı oluşturuyor.

920 METRE RAKIMLI DAĞ

920 metre rakımlı bu dağ, coğrafi işaretli “Kocaali Çam Dağı Kestane Balı” üretimiyle tanınmakta. Dağın yüksek kesimlerindeki kestane, çam ve gürgen ağaçlarının yaprakları, sonbaharın büyüsünü yansıtıyor.

HAZAN DÖNEMİ YAKLAŞIYOR

Çam Dağı'nda sonbaharın etkileri, özellikle dağın yüksek kesimlerinde oluşan sis ile birleşiyor. Bu doğal görüntü, ağaçların sarı, kahverengi ve kırmızı tonlarına bürünmesini daha da çekici hale getiriyor.

Çam Dağı'nın bu göz alıcı sonbahar manzarası, dron yardımıyla görüntülendi. Havanın süzülmesiyle elde edilen bu kareler, bölgenin doğal güzelliklerini gözler önüne seriyor.

Sakarya'nın Kocaali ve Hendek ilçeleri arasında yer alan Çam Dağı'nda sonbaharın gelmesiyle sarı...

Sakarya'nın Kocaali ve Hendek ilçeleri arasında yer alan Çam Dağı'nda sonbaharın gelmesiyle sarı, kahverengi ve kızılın tonları hakim olmaya başladı. Çam Dağı'nın sonbahar manzarası, dron ile görüntülendi.

Isparta'da dev patlıcan keşfi Mahmut Arıkan'dan Gazze açıklaması İsrail- Lübnan gerilimi: Hayfa'da saldırılar ve acil durum ilanı Mersin'de yıldırım düşmesi sonucu camide yangın çıktı