Çağlar Cilara'dan 2018 seçimlerine dair açıklama: Abdullah Gül, Akşener'in kendisini destekleyeceğine inanmış

2018 seçimlerine dair açıklamalarda bulunan Çağlar Cilara, "Abdullah Gül son ana kadar Meral Akşener'in kendisini destekleyeceğine inanmış. Hatta Gül, Akşener'in 'ben aday olacağım' açıklamasını televizyondan öğrenmiş ve çok şaşırmış." dedi.

2018 seçimlerine dair açıklamalarda bulunan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendisine 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün adaylığını önerdiğini söylemiş ve "15 milletvekili için ricaya gittiğim akşam söyledi. Ben de 'Arkadaşlarımızın beni aday ilan ettiğini dolayısıyla arkadaşlarımın bunu kabul etmeyeceğini' söyledim" ifadelerini kullanmıştı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

Konuya dair dikkat çeken bir açıklama da Haber Global ekranlarında Çağlar Cilara'dan geldi.

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül

Abdullah Gül'e yakın bir kaynak ile görüştüğünü belirten Cilara, "Abdullah Gül son ana kadar Meral Akşener'in kendisini destekleyeceğine inanmış. Hatta Gül, Akşener'in 'ben aday olacağım' açıklamasını televizyondan öğrenmiş ve çok şaşırmış." dedi.

Selçuk Bayraktar'dan Karabağ paylaşımı! Cumhurbaşkanı Erdoğan Miçotakis'i kabul etti Uyuşturucu baskınında 1 jandarma şehit oldu İYİ Parti İmamoğlu ve Yavaş'a karşı cephe aldı