Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici'den Millet İttifakı'na eleştiri: PKK'ya ne verdiniz?

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Millet İttifakı'nı eleştirerek, "PKK'ya ne verdiniz, PKK'ya ne taahhüt ettiniz, PKK'nın siyasi uzantısı HDP'ye ne taahhüt ettiniz?" dedi.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici'den Millet İttifakı'na eleştiri: PKK'ya ne verdiniz?

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Ankara Altındağ Kültür Sarayı'nda milletvekili adayları ve seçim beyannamesi tanıtım töreninde konuştu.

14 Mayıs'ta yapılacak seçimlerdeki sonucun gelecek yüzyılı şekillendireceğini vurgulayan Destici, seçimde tam bağımsız bir Türkiye için mücadele edenlerle, emperyalizmin bölgedeki planlarının bir parçası olmaya gönüllü olanların karşı karşıya geleceğini belirtti.

Türkiye'nin kısa zamanda çok önemli bir mesafe katettiğini söyleyen Destici, "Ülke olarak, askeri, siyasi, sosyal, ekonomik alanlardaki bu hamle ve gelişmelerin kesintiye uğramadan devam edebilmesinin çok önemli olduğunu düşünüyoruz." ifadesini kullandı.

"PKK'YA NE SÖZ VERDİNİZ?"
Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştiren Destici şöyle konuştu:

Sayın Kılıçdaroğlu'na soruyorum; 23 Nisan oldu sen cumhurbaşkanı oldun, partinden istifa edecek misin, parti genel başkanlığını bırakacak mısın? Diğer 5 genel başkana da soruyorum; peki siz de cumhurbaşkanı yardımcısı olduğunuzda partilerinizin genel başkanlığı görevlerinden istifa edecek misiniz? Etmeyeceklerini açıkladılar. Hadi burada ilkesizlik yaptılar, sözlerini yuttular. Peki asıl mesele şu; PKK'ya ne verdiniz, PKK'ya ne taahhüt ettiniz, PKK'nın siyasi uzantısı HDP'ye ne taahhüt ettiniz. TİP'e, DHKP-C'ye; biliyorsunuz onlarda DHKP-C'nin sözcülüğünü yapan milletvekilleri var. Devlet düşmanı ne kadar varsa orada. HDP; şimdi de Yeşil Sol diye bir organizasyon kurmuşlar. Aslında yanlış yapmışlar; Kızıl Sol demeleri lazımdı. Her şeyi istismar ettikleri gibi barışı, istikrarı, demokrasiyi istismar ettikleri gibi 'yeşil'i de istismar ettiler. Sırrı Sakık ne dedi Kılıçdaroğlu'na; kapalı kapılar ardında verdiğin sözleri açıkla. Şimdi Sayın Meral Akşener bununla ilgili yorum yaptı mı? Niye Akşener; çünkü 'HDP eşittir PKK' diyor bizim gibi. Ama icraata gelince sıfır.
Ümit Özdağ'dan güldürmeyen 'Tayyibe Çakar' espirisi! Özel hastane sahibi ve doktorlardan dolandırıcılık Buket Aydın: Sempatiyle topladı agresiflikle kaybediyor Savcı Kiraz'ın katliamını öven İBB çalışanı hakkında iddianame hazır