Büyük Aile Platformu, LGBTİ+ örgütlerinin kapatılması için TBMM'ye dilekçe verdi

Geçtiğimiz günlerde LGBT aleyhine İstanbul'da miting düzenleyen Büyük Aile Platformu, "LGBT örgütlerinin kapatılması" için toplanan 150 bin ıslak imzalı dilekçeyi Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne (TBMM) sundu.

Büyük Aile Platformu, LGBTİ+ örgütlerinin kapatılması için TBMM'ye dilekçe verdi

Geçtiğimiz günlerde LGBT aleyhine İstanbul Saraçhane'de miting düzenleyen Büyük Aile Platformu tarafından yapılan açıklamada, TBMM'nin açılışıyla yeniden gündeme gelen anayasa değişikliğinin kanuni düzenlemeler ile de tahkim edilmesi istenirken, 150 bin ıslak imzalı dilekçenin Meclis'e verildiği kaydedildi.

Büyük Aile Platformu, LGBTİ+ örgütlerinin kapatılması için TBMM'ye dilekçe verdi - Resim : 1

"HAKLI TALEPLERİ KAMUOYUNA SUNDUK"

Açıklamada görüşlerine yer verilen Genel Sekreter Serdar Eryılmaz, geçen yıl İstanbul Saraçhane'de 'LGBT Propaganda ve Dayatmasına Karşı Büyük Aile Buluşması' ile milletin haklı talebinin dile getirildiğini öne sürdü.

Büyük Aile Platformu, LGBTİ+ örgütlerinin kapatılması için TBMM'ye dilekçe verdi - Resim : 2

Eryılmaz, "On binlerce aile ve yüzlerce sivil toplum kuruluşu, 17 Eylül'de 'Çocuklarımız, Ailemiz ve İnsanlık İçin' başlıklı Büyük Aile Buluşması'nda, haklı taleplerini ilgili taraflara, ulusal ve uluslararası kamuoyuna bir kez daha sunmuştur" ifadelerini kullandı.

Büyük Aile Platformu, LGBTİ+ örgütlerinin kapatılması için TBMM'ye dilekçe verdi - Resim : 3

"BÜTÜN TALEPLERİ SIRALADI"

Serdar Eryılmaz, "Küresel çetelerin ailelerimizi yok etmek, nesillerimizi bozmak, üremeyi durdurmak, cinsiyetsiz insan tipi oluşturmak için kurduğu, desteklediği ve yaygınlaştırdığı LGBT örgütünün ülkemizdeki faaliyetlerine ivedilikle son verilmesini istiyoruz" değerlendirmesini yaparak, taleplerini üç madde halinde şöyle sıraladı:

Büyük Aile Platformu, LGBTİ+ örgütlerinin kapatılması için TBMM'ye dilekçe verdi - Resim : 4

"Bir, basın yayın organları, her türlü kitle iletişim araçları, sosyal medya platformları vb. alanlarda propaganda ve reklam faaliyetlerinin yasaklanması. İki, sosyokültürel terör yapılanmalarına ait dernek, vakıf ve platformların kapatılması. Üç, kamuya açık alanlarda, her türlü kurum ve kuruluşta, okullarda, üniversitelerde ve toplu taşıma araçlarında aktivitelerinin engellenmesi ve kanuni düzenleme yapılması."

Büyük Aile Platformu, LGBTİ+ örgütlerinin kapatılması için TBMM'ye dilekçe verdi - Resim : 5

KONUNUN TAKİPÇİSİ OLACAKLAR

Eryılmaz, vahim gidişe dur demek için TBMM'nin gündemine ailenin korunmasına dönük düzenlemelerin anayasa değişikliği teklifi ile alınmasının önemli olduğunu aktardı.

Büyük Aile Platformu, LGBTİ+ örgütlerinin kapatılması için TBMM'ye dilekçe verdi - Resim : 6

Serdar Eryılmaz, 150 bin ıslak imzalı dilekçe ile talep edilen kanuni düzenlemelerin gerçekleşmesi için Meclis'te yer alan siyasi partilerle yoğun temaslarını sürdürerek konunun takipçisi olacaklarını kaydetti.

TBMM
İmamoğlu'ndan Bilal Erdoğan'ın kendisi ile ilgili eleştirilerine yanıt İmamoğlu'ndan vatandaşlara uyarı Tevfik Göksu: İBB Başkanı'nın bedeni burada, ruhu CHP koltuğunda Mehmetçik'ten tüyleri diken diken eden marş!