Bursa'da 68 yaşındaki Eroğlu'nun kayıp arama çalışmaları devam ediyor

Karacabey'de kaybolan 68 yaşındaki Nur Cemil Eroğlu'nu bulmak için başlatılan arama çalışmaları sürüyor.

Bursa'da 68 yaşındaki Eroğlu'nun kayıp arama çalışmaları devam ediyor

Bursa'nın Karacabey ilçesinde, 3 Ekim'den bu yana kaybolan 68 yaşındaki Nur Cemil Eroğlu için yürütülen arama çalışmaları devam ediyor. Ovaesemen Mahallesi’nde yaşayan Eroğlu, kaybolmasından hemen sonra jandarma ekipleri tarafından aranmak üzere bir çalışma başlatıldı.

ARAMA ÇALIŞMALARINDA ALINAN ÖNLEMLER

Eroğlu, kaybolduğu gün mahalledeki bakkaldan çıkarken güvenlik kameralarına yansıdı. Arama çalışmalarına İl Jandarma Komutanlığı, İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü, İHH Arama Kurtarma ve Kum Tanesi Derneği Arama Kurtarma (KUMDAK) ekipleri katıldı. Toplamda 13 ekipten 54 kişi, Ovaesemen ve çevresindeki alanlarda çalışmalarını sürdürüyor.

ARAMA ÇALIŞMALARI HAKKINDA DETAYLAR

Ekipler, göletler ve akarsular da dahil olmak üzere Ovaesemen çevresinde titiz bir arama gerçekleştiriyor. Bu çalışmalarda, 2 dron ve 3 iz takip köpeği de aktif olarak kullanılıyor. Ancak, şu ana kadar Eroğlu'na ait herhangi bir ize ulaşılamadığı bildirildi.

Bursa'nın Karacabey ilçesinde 3 Ekim'den bu yana haber alınamayan Nur Cemil Eroğlu'nun bulunması...

Bursa'nın Karacabey ilçesinde 3 Ekim'den bu yana haber alınamayan Nur Cemil Eroğlu'nun bulunması için başlatılan arama çalışması sürüyor.

Sakarya'da motosiklet kazası Edirnekapı surlarında güvenlik önlemleri artırıldı Aydın'da balkon kazası Amasya Üniversitesinde akıllı sera projesi başladı