Burikiler aşiretinin düğününde geline 3 kilo altın, damada 12 milyon TL takı takıldı

Van'da Burukiler aşiretinin düğün töreninde dudak uçuklatan takı töreni. Geline 3 kilo altın, damada ise 12 milyon TL takıldı. 7 bin kişinin katıldığı düğün töreninde 100'e yakın kurban kesildi.

Burikiler aşiretinin düğününde geline 3 kilo altın, damada 12 milyon TL takı takıldı
  • Van'da yapılan Burukiler aşiret düğününde geline 3 kilo altın, damada 12 milyon TL takı takıldı. Düğüne 7 bin kişi katılırken 100'e yakın küçükbaş kurban kesildi. 
  • Burukiler aşireti mensubu olan Bayram Bayramoğlu'nun oğlu, Gökhan Bayramoğlu'nun kardeşi Özgür Bayramoğlu, iş adamı Abidin Anteroğlu'nun kızı Elif Anteroğlu ile dünya evin girdi. Düğün törenine aşiret liderleri, kanaat önderleri, STK başkanları, iş adamları ve çok sayıda davetli katıldı.

15 kişi takılan takıları saydı!

  • 4 saat süren takı sonunda damada 12 milyon TL nakit, geline ise 3 kilo altın takılırken, masaya konulan paraları ise 15 kişi saydı. Düğün töreni sonunda açıklamada bulunan toy büyüğü Yasin Ertaş ve Yunus Demirel, düğüne katılım sağlayan herkese teşekkür ettiler. Düğüne gösterilen rağbetin birlik ve beraberlik açısından önemli olduğuna değinen Ertaş ve Demirel, gelin ve damada bir ömür mutluluklar dilediler.Burikiler aşiretinin düğününde geline 3 kilo altın, damada 12 milyon TL takı takıldı - Resim : 1

Burikiler aşiretinin düğününde geline 3 kilo altın, damada 12 milyon TL takı takıldı - Resim : 2

Burikiler aşiretinin düğününde geline 3 kilo altın, damada 12 milyon TL takı takıldı - Resim : 3

Kaynak: İHA

Hatay, Kilis ve Gaziantep'ten de hissedildi İzmir'de orman yangını: Dumanlar şehri kapladı Karabük Üniversitesi'nde maymun çiçeği görüldü mü? Dilruba Y. hakkında iddianame hazır: Kamu davası açıldı