Buket Aydın'dan LGBT açıklaması: Çoluğumuzun çocuğumuzun üzerinden elinizi çekin

Türkiye'de sözde 'Onur Ayı' kapsamında düzenlenmeye çalışılan LGBT yürüyüşlerine tepkiler devam ederken Haberet Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın da konuyu değerlendirdi. LGBT'ye özendirilmeye çalışıldığının altını çizen Aydın, "Çoluğumuzun çocuğumuzun üzerinden elinizi çekin. Burada kimseyi yargılamamakla birlikte cumhurbaşkanımızın hassasiyetine katıldığımı belirtmek isterim." dedi.

Türkiye'de, dünya genelinde cinsiyetsiz bir toplum hedefleyen LGBT terörüne karşı başlatılan mücadele devam ediyor.

Aile birliğini hiçe sayan LGBT'ciler sözde 'Onur Ayı' kapsamında yürüyüşler düzenlerken Haberet Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın'dan konuya dair açıklama geldi.

Kimsenin LGBT bireylerin özgürlüklerini kısıtlamadığını belirten Aydın, karşı çıkılan durumun 'özendirme' faaliyetleri olduğunu ifade etti. 

Buket Aydın'ın açıklamaları şöyle;

"Kimse bu bireylerin özgürlüklerini kısıtlayıp da 'sen neden böyle yaptın artık bizimle yaşama' demiyor. İnsanların karşı olduğu esas nokta şudur ki; özendirici durumların ortaya çıkması, gençlerimizin çocuklarımızın buna özendirilmeye çalışılması…

SALGIN GİBİ YAYILIYOR

Dediğim gibi bu dünyada salgın gibi yayılan bir durum. Özellikle para ile satın alınan içerik üretici kurumlarda bunu çok görüyoruz. Normalleştirmeye çalışılır gibi bazı dizilerde erkek erkeğe öpüşenler veya münasebetlerde bulunanlar. Ya da aynı şekilde kadın kadına… Biz bunları izlemek zorunda değiliz. Çocuklarımız da izlemek zorunda değil.

ÇOCUĞUMUZUN ÜZERİNDEN ELİNİZİ ÇEKİN

Tabii ki herkesin özel hayatına saygı duymak zorundayım ama özel hayat özelde kalsın. Yani esas problem bunun propagandasının yapılıyor olması. Bu ne kadar 'yapılmıyor' denirse densin yapılıyor kardeşim. Yapmayın çoluğumuzun çocuğumuzun üzerinden elinizi çekin. Burada kimseyi yargılamamakla birlikte cumhurbaşkanımızın hassasiyetine katıldığımı belirtmek isterim."

Emniyet Müdür Yardımcısı'ndan LGBT'cilere: O parmağını indir Esenyurt'ta 'çete' kabusu Darbecilerle mücadeleyi hedef gösteren Avrupa Konseyi'ne tepki İstanbul Pendik'te patlama!