Buket Aydın'dan seçim sonuçlarına dair nokta atışı tespitler: Cumhurbaşkanı Erdoğan büyüktür AK Parti

Seçim sonuçlarına dair konuşan Haberet Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın, "AK Parti'de 'biz ne dersek olur' şeklinde nobran bir tavır sergileyen isimlerin, teşkilatlarda çok fazla çalışmayanların kendilerine dönüp bakması lazım. Ders niteliğinde bir tablo. Emeklilerin tepkisi sahaya yansıdı." dedi.

31 Mart 2024 Mahalli ve İdari Yerel Seçimleri için oy kullanma işleminin sona ermesinin ardından sonuçlar açıklanmaya devam ediyor.

Sandıkların an itibarıyla yüzde 60'ı açıldı ve 4 ilde seçimi kazanan adaylar belli oldu.

Son verilere göre Türkiye genelinde CHP 36 ilde belediye başkanlığını kazanırken AK Partili adaylar ise 24 ilde ipi göğüsledi.

BUKET AYDIN'DAN NOKTA ATIŞI TESPİTLER

Seçim sonuçlarına dair Haber Global ekranlarında değerlendirmelerde bulunan Haberet Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın, AK Parti'nin öz eleştiri yapması gerektiğinin altını çizdi.

Haberet Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın
Haberet Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın

Buket Aydın'ın açıklamaları şöyle;

"Cumhurbaşkanı Erdoğan büyüktür AK Parti. Bu seçimi Özgür Özel'in başarısı Erdoğan'ın mağlubiyeti olarak görmüyorum. AK Parti kendisine bir öz eleştiri yapmalı.

"İMAMOĞLU İYİ PARTİ'Yİ SİYASET SAHNESİNDEN SİLDİ"

Ekrem İmamoğlu hem DEM Parti'yi hem de İYİ Parti'yi konsolide etmeyi başardı. Ekrem İmamoğlu İYİ Parti'yi siyaset sahnesinden silmeyi başardı.

"DERS NİTELİĞİNDE BİR TABLO"

AK Parti'de 'biz ne dersek olur' şeklinde nobran bir tavır sergileyen isimlerin, teşkilatlarda çok fazla çalışmayanların kendilerine dönüp bakması lazım. Ders niteliğinde bir tablo. Emeklilerin tepkisi sahaya yansıdı."

Buket Aydın'dan seçim sonuçlarına dair nokta atışı tespitler: Cumhurbaşkanı Erdoğan büyüktür AK Parti - Resim : 2

Tokat'ta MHP rüzgarı Turgut Altınok'tan ilk açıklama Meral Akşener istifa etti mi? İddialara cevap geldi Özgür Özel açıklamalarda bulundu