Buket Aydın'dan İsrail Dışişleri Bakanı Katz'ın paylaşımlarına yönelik değerlendirme

Haberet Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın, İsrail Dışişleri Bakanı Katz'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik paylaşımlarını değerlendirdi.

Haberet Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın, TV100'de Başak Şengül ile Doğru Yorum programında gündeme dair açıklamalarda bulundu.

İsrail Dışişleri Bakanı Katz'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik paylaşımlarını eleştiren Aydın, "Bana göre bu adam meczup" dedi.

Buket Aydın'ın açıklamaları şöyle;

"Ekrem İmamoğlu'nu ilk etiketlediğinde büyük bir etki yarattı. Herkes İmamoğlu'nun ne yapacağını merak etti. İmamoğlu yapması gerekeni doğru bir şekilde yaparak tepki gösterdi. Eğer bu tepkiyi göstermemiş olsaydı Ekrem İmamoğlu'nun siyasi kariyeri uzun vadede olumsuz etkilenirdi. İsrail tarafından cumhurbaşkanı adayı olarak işaret edilmek Türkiye Cumhuriyeti'ndeki seçmenler tarafından hoş karşılanmayacağı için Ekrem İmamoğlu da yapması gerekeni yaparak çok sert bir tepki gösterdi. Buna rağmen hala Ekrem İmamoğlu'nu ve Mansur Yavaş'ı etiketliyor olması çok saçma.

İsrail'in bu isimlerden birini cumhurbaşkanı adayı olarak düşündüğünü de hiç zannetmiyorum. İsrail'in Türkiye Cumhuriyeti'nin parçalanmasını istediğini düşündüğüm için herhangi bir cumhurbaşkanı hedefinin olmadığını düşünüyorum.

"BİR MECZUP GİBİ HAREKET EDİYOR"

Bu şekilde kimseyi zan altında bırakamaz komik duruma düşer. Bir meczup gibi hareket ediyor. Adeta bir Twitter trolü gibi... Kaale alınacak bir durum yok. Onun söylemesiyle biz onun istediği gibi bir ülke olmuyoruz."

Instagram'dan tartışma yaratan hareket! Bodrum'un suyu bitti! 'Dur ihtarına' uymayan sürücü: Allah belamı verdi Suriye sınırında 16 kişi yakalandı