Buket Aydın'dan İmamoğlu-Kılıçdaroğlu anlaşması kulisi

Haberet Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın, katıldığı canlı yayında Ekrem İmamoğlu ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun anlaştığı yönünde kulis bilgisi verdi. İşte detaylar...

Buket Aydın'dan İmamoğlu-Kılıçdaroğlu anlaşması kulisi

CHP'deki iç karışıklık devam ediyor. Haberet Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın TV100'de katıldığı canlı yayında gündemi sarsacak bir kulis bilgisi verdi.

Buket Aydın'dan İmamoğlu-Kılıçdaroğlu anlaşması kulisi - Resim : 1

"İMAMOĞLU KILIÇDAROĞLU'NU GENEL BAŞKAN YAPMAK İSTİYOR"

Aydın açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"İmamoğlu'na yakın kaynaklar, Özgür Özel'den son dönemde ciddi anlamda rahatsızlık duymaya başladılar. Çünkü bir Cumhurbaşkanı adaylığı serüvenine kalkışacağını düşünüyorlar ve bende bir kulis bilgisi var. Bunu paylaşmak istiyorum. Sayın Ekrem İmamoğlu'nun, Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'yla bir araya gelerek eylüldeki kurultayda Kemal Kılıçdaroğlu'nu yeniden Genel başkan yapmak için çalışacağını ve Kemal Kılıçdaroğlu yeniden genel başkan seçilirse de kendisinin cumhurbaşkanı adaylığının önünde de hiçbir engel kalmayacağını düşünüyor.

Buket Aydın'dan İmamoğlu-Kılıçdaroğlu anlaşması kulisi - Resim : 2

"İMAMOĞLU ÖZEL'İ ENGEL GÖRÜYOR"

Benim Ekrem İmamoğlu'na yakın kaynaklar diye niteleyebileceğim kaynaklara göre Ekrem İmamoğlu'nun amacı Kemal Kılıçdaroğlu'yla anlaşırsa, Kemal Kılıçdaroğlu'nu tekrar Cumhuriyet Halk Partisi'nin başına geçirerek Özgür Özel tehlikesini yok etmek. Çünkü Ekrem İmamoğlu net bir şekilde cumhurbaşkanlığının önünde Özgür Özel'i bir engel olarak görmeye başladı."

Erdoğan ve Bahçeli yarın görüşecek Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan birlik mesajı Anız yangınının çıkış sebebi ortaya çıktı Cumhurbaşkanı Erdoğan Putin ile görüştü