Buket Aydın'dan İmamoğlu açıklaması: Öfke kontrol problemi var, psikiyatriste gidip destek almalı

Haber Global'de Çağlar Cilara'nın konuğu olan Buket Aydın, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun CHP Sultangazi İlçe Başkanı Kemal Avseren'i kameralar önünde azarlaması ile ilgili "Öfke kontrol problemi var, psikiyatriste gidip destek almalı" dedi.

Haber Global'de Çağlar Cilara'nın sunduğu 'Madde Madde Gündem' programına konuk olan Haberet Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Sultangazi İlçe Başkanı Kemal Avseren'i kameralar önünde azarlaması ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Buket Aydın, "Öfke kontrol problemi var, psikiyatriste gidip destek almalı" dedi.

CHP İstanbul İl Başkanı adayı Cemal Canpolat'ın "CHP'lilerin belediyelerde iş bulabilmek için İYİ Parti’nin kapılarına gitmek zorunda bırakılmasına son vereceğiz" sözleri hakkında da konuşan Aydın, "İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın Meral Akşener ilgisi nedeniyle belediye kadrolarının birçoğu İYİ Parti'ye teslim oldu.

İBB ve ABB'de CHP'lilerden çok İYİ Partililerin sözünün geçtiğine adımın Buket Aydın olduğu kadar eminim ama 3-4 aydır bu durum bozuldu. Son olaylardan dolayı aralarında çok ciddi bir husumet oluştu. Araları gün geçtikçe daha da bozulacak. Canpolat'ın dediği doğru. CHP'li bir belediye başkanı seçilirse İYİ Partililere gitmek zorunda kalmayacaklar. Ama bu tabloyla da CHP'li birinin İBB başkanı olması mümkün mü oda tartışılır." ifadelerini kullandı.

TEKNOFEST'te duygusal anlar! TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’tan Rum temsilcinin iddialarına sert yanıt Atatürk'e hakaret eden Kuveytli yazar için karar çıktı Gaziosmanpaşa ve Başakşehir sele teslim