Buket Aydın'dan Ebrar Karakurt'a: Sürekli kimliğini ön plana çıkararak yanlış yapıyor

Haberet Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın, son zamanlarda çok fazla gündeme gelen A Milli Kadın Voleybol Takımı hakkında konuştu. Filenin Sultanları'nı tebrik eden Buket Aydın, voleybolcu Ebrar Karakurt hakkında, "Çok başarılı bir sporcu fakat zaman zaman özel hayatıyla ön plana çıkıyor ve bunu bir marifetmiş gibi öne atmaya çalışıyor" dedi.

Haberet Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın, 20 Temmuz tarihinde yayınlanan "Haftalık" programında gündeme dair yorumlarda bulundu. CHP'deki toplantı krizinden, Fulya Öztürk'e kadar gündemin öne çıkan başlıkları hakkında konuşan Aydın, Dünya Milletler Ligi'ni kazanan A Milli Kadın Voleybol Takımı'na değindi. 

Buket Aydın'dan Ebrar Karakurt'a: Sürekli kimliğini ön plana çıkararak yanlış yapıyor - Resim : 1

Buket Aydın, Filenin Sultanları'nı şu sözlerle tebrik etti:

"Çok çok tebrik ediyorum. Helal olsun! Türk kadını bitti demeden bitmez. Bunu gösterdiniz."

Buket Aydın'dan Ebrar Karakurt'a: Sürekli kimliğini ön plana çıkararak yanlış yapıyor - Resim : 2

"MİLLİ UTANÇ OLARAK NİTELENDİRİLMEMELİ"

Sonrasında çok fazla gündeme gelen Ebrar Karakurt'a değinen Buket Aydın, "Ebrar, Türkiye'nin en başarılı voleybolcularından bir tanesi. Ancak zaman zaman özel hayatıyla öne çıkıyor. Bunu bir marifetmiş gibi öne atmaya çalışıyor. Ebrarcığım, kimse senin özel hayatınla ilgilenmiyor. Sen bunun üstüne bu kadar haykırmasan senin hakkında yapılan birtakım hoş olmayan haberler yapılmaz. Birileri milli utanç olarak nitelendiriyor ama asla öyle değil. Bu terbiye sınırlarını aşan bir şey" ifadelerini kullandı.

Buket Aydın'dan Ebrar Karakurt'a: Sürekli kimliğini ön plana çıkararak yanlış yapıyor - Resim : 3

Kaynak: haberet.com

Buket Aydın
Tahıl koridorunda yeni rota Kahramanmaraş'ta korkutan deprem AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı'nın acı günü Cumhurbaşkanı Erdoğan Mısır ve İsrail'e gidecek mi?