Buket Aydın'dan Başak Demirtaş'ın adaylıktan çekilmesine dair açıklamalar

Başak Demirtaş'ın DEM Parti'nin İstanbul adayı olmaktan vazgeçmesine dair açıklamalarda bulunan Buket Aydın, "Çok hevesli bir şekilde aday adaylığını açıkladı daha sonra dağdan gelen açıklamaları gördük. Ona da 'hadi hadi sen çekil' dediler. Ne pazarlıkları bitti ne anlaşmaları." dedi.

  • İsmi DEM Parti İBB adayı olarak geçen HDP eski Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olmayacağını açıkladı.
  • Demirtaş, "Gelinen aşamada benim İstanbul Büyükşehir Belediyesi adaylık beyanımın bir başvuruya dönüşmemesi konusunda partimizle ortak görüş birliğine varmış bulunmaktayız." dedi.

DEM PARTİ'YE 'CHP' MESAJI

  • Demirtaş'ın aday olmayacağına dair açıklamaların PKK elebaşlarından Mustafa Karasu'nun röportajının ardından gelmesi ise dikkat çekti.
  • Terör örgütünün kanalına açıklamalarda bulunan Karasu, "İttifakları sürdürmek gerekiyor" diyerek DEM Parti'ye 'CHP' mesajı yolladı.

"NE PAZARLIKLARI BİTTİ NE ANLAŞMALARI"

  • Bu gelişmeleri Haber Global'de 'Mesele' programında değerlendiren Haberet Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın, "Çok hevesli bir şekilde aday adaylığını açıkladı daha sonra dağdan gelen açıklamaları gördük. Ona da 'hadi hadi sen çekil' dediler. Ne pazarlıkları bitti ne anlaşmaları." ifadelerini kullandı.

Buket Aydın'dan Başak Demirtaş'ın adaylıktan çekilmesine dair açıklamalar - Resim : 1

Kaynak: haberet.com

Bahçeli'den Aliyev'e tebrik telefonu DEM'in Öcalan nöbetine CHP'den ziyaret 9 bin sözleşmeli sağlık personeli alınacak Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Sincik'e müjde