Buket Aydın Haftalık'ta değerlendirdi: İBB Başkanı neden Türkiye turunda?

Haberet Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın, dün akşam Haberet YouTube kanalında "Haftalık" isimli programında gündemi değerlendirdi. İlk bölümü yayınlanan programda Aydın'ın ele aldığı konulardan biri de İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Türkiye turuna çıkması oldu. Buket Aydın, İmamoğlu'nun bu yolda en büyük destekçisini de açıkladı.

Buket Aydın Haftalık'ta değerlendirdi: İBB Başkanı neden Türkiye turunda?

Haberet YouTube kanalında dün akşam ilk program yayınlandı. Haberet Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın'ın sunduğu Haftalık ilk bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Aydın, ilk programda altılı masayı ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu da masaya yatırdı.

Haberet Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın şunları söyledi: 

"İMAMOĞLU DURUP DURURKEN Mİ TÜRKİYE TURUNDA?"
"Ekrem İmamoğlu, niye Türkiye turunda? Önce umreye gitti, sonra Türkiye turuna çıktı. Neden sizce? Durup dururken mi? İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı, Türkiye turunda ne yapıyor? Ne yapıyor?

"İMAMOĞLU'NUN EN BÜYÜK DESTEKÇİSİ KİM?"
Mesela Ekrem İmamoğlu'nun bu yolda en büyük destekçilerinden bir tanesi Önder Sav. Kemal Kılıçdaroğlu'nun aday olmasını hiçbir şekilde istemiyor. Bu tarz isimler sayabilirim ama ilk programdan sizi isme boğmak istemiyorum."

Sinan Ateş cinayetinde bir tutuklama daha 140 bin personele daha kadro yolu açılıyor! Ankara merkezli 5 şehirde FETÖ operasyonu: 12 gözaltı Cumhurbaşkanı Erdoğan konuştu