Buket Aydın: Suriyelisi, Amerikalısı, Türk'ü yoktur çocuk tacizi hiçbir şekilde kabul edilemez

Türkiye'nin gündeminde geniş yer edinen Kayseri olayları ile ilgili açıklamalarda bulunan Buket Aydın, "Suriyelisi, Amerikalısı, Türk'ü yoktur çocuk tacizi hiçbir şekilde kabul edilemez." dedi.

  • Türkiye'nin gündeminde geniş yer edinen Kayseri olaylarının yankıları sürüyor.
  • Geçtiğimiz gün Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde yaşayan Suriye uyruklu I.A.'nın, 7 yaşındaki Suriyeli yeğenini taciz ettiği görüntüler şehri karıştırdı.
  • Tacizci I.A. Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekiplerine teslim edilirken, Suriyeli çocuk üzerinden bir provokasyonun fitili ateşlendi.

BUKET AYDIN: KABUL EDİLEMEZ

  • TV100'de 'Başak Şengül ile Doğru Yorum' programında değerlendirmelerde bulunan Haberet Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın, "Suriyelisi, Amerikalısı, Türk'ü yoktur çocuk tacizi hiçbir şekilde kabul edilemez." dedi.
  • Buket Aydın'ın açıklamaları şöyle;
Çocuk kısmına değinmek istiyorum, Suriyelisi, Amerikalısı, Türk'ü yoktur çocuk tacizi, çocuğa yönelik olarak yapılan her şey hiçbir şekilde kabul edilemez bunun altını çizelim. Ancak şunu da belirtmek isterim ki çocuk tacizi ya da tecavüzü sadece Suriyelinin yaptığı bir şey değildir UCİM var biliyorsunuz Türkiye’de de çocuk tacizi ne yazık ki çok karşılaştığımız bir konu, üzülerek belirtmek isterim.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'erken seçim' tartışmalarına yanıt Cumhurbaşkanı Erdoğan: Oyunu kimin yazdığını biliyoruz Bakan Yerlikaya'dan Kayseri açıklaması: 474 kişi gözaltında Astana'da bir araya gelecekler