CHP'deki krizi değerlendiren Buket Aydın'dan Kılıçdaroğlu'na: Kala kala Eren Erdem'e mi kaldınız?

Gündeme dair değerlendirmelerde bulunan Haberet Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın, seçim yenilgisi sonrası kazan kaynayan CHP'deki kargaşayı değerlendirdi. Buket Aydın, "Kemal bey gitmeyecek, çok beklersiniz. Yerel seçim yenilgisinden sonra gider." ifadelerini kullandı.

Haberet Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın her hafta gündemin nabzını tutmaya devam ediyor.

'Buket Aydın ile Haftalık' programında açıklamalarda bulunan Aydın, seçim yenilgisi sonrası kazan kaynayan CHP'ye ve İstanbul'daki taksi problemine dair değerlendirmelerde bulundu.

Buket Aydın'ın gündeminde olan konulardan bir diğeri de CHP'nin paralı haber yaptırma skandalı oldu...

Buket Aydın'ın açıklamaları şöyle;

"Kılıçdaroğlu kimse seni istemiyor diye mi böyle yaptın? İddia ediyorum AK Parti yerel seçimlerle ilgili çok rahat. Eski seçimlerde 'Buket Aydın kahkaha atıyor' diyordunuz ya, aynı onun gibi kahkaha atıyorlar.

Hayatımda CHP'lilerin birbirine girdiği gibi birbirine girme görmedim. Sanırım Kılıçdaroğlu'nu destekleyen sadece Eren Erdem ile Faik Öztrak kaldı. Eren Erdem, CHP'nin Medya Planlama ve Sosyal Medya Politikalarından sorumlu Genel Başkan Yardımcısı oldu. Erdem'in genel başkan yapılacak düzeyde olduğunu da şahsen düşünmüyorum. Erdem'in ilk işi de Halk TV ile olan anlaşmayı iptal etmek oldu. Açıklamalardan anlaşılan, Halk TV haricinde bir medya grubu ile daha anlaşma yapılmış.

CHP'nin başka bir yayın organına daha paralı haber yaptırdığı iddiaları ortalığı karıştırdı. Yani nasıl oluyormuş, siz de parayla haber yaptırıyormuşsunuz, değil mi? Hükümete yakın olduğunu düşündüğünüz medya organlarına yönelik konuşuyordunuz, siz de aynısını yapıyormuşsunuz. Ya eleştirmeyeceksiniz ya da aynısını yapmayacaksınız.

"HATA ÜSTÜNE HATA"

Partide herkes hata üstüne hata yapıyor. Ekrem İmamoğlu, Kurtlar Vadisi Pusu dizisine atıfta bulunurcasına zoom toplantısı düzenliyor. İmamoğlu, yerel seçimlerde İstanbul'dan aday olacak mı? Gerçi zoom toplantısından sonra yaptığı açıklamalarla parti içerisinde değişim istediğini de çok daha açık ve net biçimde açıklamış oldu. Kılıçdaroğlu'na 'Kuşak uyuşmazlığına neden oluyorsun' diyen İmamoğlu, 'Gençliğim var, Genel Başkan olmak istiyorum' diyor.

Kemal Bey'in en büyük sıkıntısı Ümit Özdağ ile yaptığı gizli protokol oldu. Siz 6'lı masanın adayı iseniz neden onlardan gizli protokol yapıyorsunuz? Allah korumuş ki seçilmemişsiniz, yoksa neler olurdu? Kemal Bey de gitmeyecek, yerel seçim yenilgisinden sonra gider."

İsmail Saymaz: AK Parti o gün bugündür dövüyor sizi İmamoğlu'ndan zafer işareti açıklaması İstanbul için tasarruf çağrısı O bölgelere girmek yasaklandı!