Buket Aydın: Akşener'in yerinde olsam çıkar daha çok konuşurum

Ümit Özdağ'ın Akşener'e dair iddialarını değerlendiren Haberet Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın, "Siyasette bir kadın vardı; onu da hayattan bezdirdiler. Yakasından düşmediler. Akşener'in yerinde olsam çıkar daha çok konuşurum." dedi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Meral Akşener'le ilgili çok konuşulacak bir iddia ortaya attı.

2018 seçimlerinden 1 ay önce Akşener'in ünlü bir anket firmasının sahibini dinlenemeyen odaya götürdüğünü öne süren Özdağ, "Burada Akşener 'Sebebini sorma, adamı cumhurbaşkanı seçiyoruz' demiş" şekline konuştu.

"AKŞENER'İ HAYATTAN BEZDİRDİLER"

TV100'de Başak Şengül ile Doğru Yorum programında Özdağ'ın iddialarını değerlendiren Haberet Genel Yayın Yönetmeni Buket Aydın, Meral Akşener'in ön plana çıkarılmaya çalışıldığının altını çizdi.

"Siyasette bir kadın vardı; onu da hayattan bezdirdiler. Yakasından düşmediler." diyen Buket Aydın "Akşener'in yerinde olsam çıkar daha çok konuşurum." ifadelerini kullandı.

Buket Aydın'ın açıklamaları şöyle;

"Sayın Akşener de Sayın Kılıçdaroğlu da partilerinin genel başkanlıklarından ayrıldıkları halde bir türlü bu şeyden kopamadılar.

Kılıçdaroğlu ve Özdağ'ın Akşener'e çok büyük hırsı var. Sanki yenilginin sebebi oymuş gibi.

Siyasette bir kadın vardı; onu da hayattan bezdirdiler. Yakasından düşmediler.

İYİ Parti'den istifa edip AK Parti'ye geçecek isimler Akşener'e yakın diye de kadına saldırdılar.

Akşener'in yerinde olsam çıkar daha çok konuşurum."

AK Parti'ye katılacak olan ilk milletvekili belli oldu Bakan Fidan, Katar ve Mısır yetkilileri ile görüştü Abbas'ın TBMM ziyaretinin detayları açıklandı Çelik: Netanyahu yönetimi insanlık için de bir tehdit