Bugün Kabine Toplantısı var mı, saat kaçta? 6 Aralık 2023 Kabine Toplantısı gündem maddeleri neler?

Kabine Toplantısı, iki haftada bir yapılıyor. Vatandaşlar, bugün Kabine Toplantısı olacak mı merak ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında toplanacak Kabine Toplantısında iç ve dış gündem konuları ele alınacak. Bunlar arasında Gazze'ye yönelik saldırılar başta yer alıyor. Yeni asgari ücretin de görüşülmesi bekleniyor. Peki, bugün Kabine Toplantısı var mı, saat kaçta?

Bugün Kabine Toplantısı var mı, saat kaçta? 6 Aralık 2023 Kabine Toplantısı gündem maddeleri neler?

Kabine Toplantısının ne zaman yapılacağı ve bugün olup olmadığı vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Kabine Toplantısı, Beştepe'de yapılacak. İki haftada bir yapılan Kabine Toplantısında gündem maddeleri ele alınacak. Peki, Kabine Toplantısı gündem maddeleri neler olacak? Bugün Kabine Toplantısı var mı, saat kaçta? 

Bugün Kabine Toplantısı var mı, saat kaçta? 6 Aralık 2023 Kabine Toplantısı gündem maddeleri neler? - Resim : 1

BUGÜN KABİNE TOPLANTISI VAR MI, SAAT KAÇTA?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar'da düzenlenen 44. Körfez İşbirliği Konseyi Zirvesi'ne katılmıştı. Yurda dönen Cumhurbaşkanı resmi sitesinde yer alan bilgilere göre bugün saat 15.00'da Kabine Toplantısı yapılacak. 

Bugün Kabine Toplantısı var mı, saat kaçta? 6 Aralık 2023 Kabine Toplantısı gündem maddeleri neler? - Resim : 2

KABİNE TOPLANTISI GÜNDEM MADDELERİ NELER?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak olan Kabine Toplantısı'nda, “İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları”, “Yunanistan'a 6 yıl sonra yapılacak olan ziyaret”, “gizli fon davası ve fenomen soruşturması”nın yanı sıra “asgari ücret süreci” gibi konular ele alınacak. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, hem asgari ücret belirleme süreci hem de memur ve emekli zamlarına yönelik kabinede sunum yapması bekleniyor.

Sınıf annesi uygulamasına ret Ankara'da FETÖ soruşturması! 4 şüpheli gözaltına alındı Yaban keçileri göç yoluna koyuldu İzmir'de 41 düzensiz göçmen yakalandı