Bugün kabine toplantısı var mı? Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta? 2024'ün ilk kabine toplantısı gündem maddeleri neler?

Kabine Toplantısı bugün olacak mı merak ediliyor. Yılın ilk kabine toplantısında emekliye ek zammın görüşülmesi bekleniyor. Milyonlarca emekli vatandaş, Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta sorguluyor. Peki, yılın ilk kabine toplantısında hangi konular ele alınacak?

Bugün kabine toplantısı var mı? Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta?  2024'ün ilk kabine toplantısı gündem maddeleri neler?

Kabine Toplantısı bugün toplanıyor. İki haftada bir toplanan Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, son olarak 6 Aralık'ta bir araya gelmişti. Sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yoğun gündemi nedeniyle Kabine Toplantısı yapılamamıştı. 2024'te ilk defa toplanacak kabine toplantısında emekliye ek zam yapılması konusunun görüşülmesi bekleniyor. Peki, kabine toplantısı saat kaçta yapılacak, gündem maddeleri neler?

Bugün kabine toplantısı var mı? Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta?  2024'ün ilk kabine toplantısı gündem maddeleri neler? - Resim : 1

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN YAPILACAK?

2024 yılının ilk kabine toplantısı bugün yapılacak. Cumhurbaşkanlığı resmi sitesinde yer alan günlük programa göre kabine toplantısı saat 14.00'da başlayacak.

Bugün kabine toplantısı var mı? Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta?  2024'ün ilk kabine toplantısı gündem maddeleri neler? - Resim : 2

KABİNE TOPLANTISI GÜNDEM MADDELERİ NELER?

Yılın ilk kabine toplantısında emekliye yapılacak ek zammın görüşülmesi bekleniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla çalışmalara başlayan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Hazine ve Maliye Bakanlığı, çalışmalarını toplantıda sunacak.

İlk Türk uzay yolcusu Axiom Mission 3 ile ISS'e hareket edecek! O anlar meydanlardan takip edilecek Son Dakika: MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den CHP'ye sert tepki! Yatağa bağlı hastalar nasıl oy kullanacak? 28 ilde terör örgütüne “KAHRAMANLAR-43” operasyonu!