BRICS Medya Zirvesi Moskova'da Tamamlandı

Moskova'da düzenlenen BRICS Medya Zirvesi, medya profesyonellerinin katılımıyla başarıyla sona erdi.

BRICS Medya Zirvesi Moskova'da Tamamlandı

Rusya'nın başkenti Moskova'da, TASS haber ajansının ev sahipliğinde düzenlenen BRICS Medya Zirvesi sona erdi. Zirve, Moskova'daki Uluslararası Ticaret Merkezinde gerçekleştirildi.

Katılımcılar ve Konuşmalar

Zirveye katılanlar arasında TASS Genel Müdürü Andrey Kondraşov, TASS Genel Müdür Yardımcısı Mihail Gusman ve 40'tan fazla ülkeden medya kuruluşlarının yöneticileri, gazeteciler ve uzmanlar yer aldı. Etkinlik, katılımcılara uluslararası medya alanındaki gelişmeleri tartışma fırsatı sundu.

Medya İlişkileri ve İşbirliği

Bu yılki zirvede, Anadolu Ajansı gibi önde gelen medya kuruluşların yer aldığı çeşitli tartışmalar yapılırken, farklı ülkeler arasındaki medya işbirliğinin güçlendirilmesine yönelik öneriler ortaya konuldu.

Zirvenin kapanışı, katılımcılara yeni işbirliği fırsatları ve medya stratejilerini geliştirme konusunda ilham kaynağı oldu.

Rusya'nın resmi haber ajansı TASS'ın ev sahipliğinde düzenlenen BRICS Medya Zirvesi sona erdi....

Rusya'nın resmi haber ajansı TASS'ın ev sahipliğinde düzenlenen BRICS Medya Zirvesi sona erdi. Moskova'daki Uluslararası Ticaret Merkezinde gerçekleşen zirveye, 40'ı aşkın ülkeden medya kuruluş yöneticileri, gazeteciler ve uzmanlar katıldı. Zirvede, Anadolu Ajansı (AA) Genel Müdür Yardımcısı ve Genel Yayın Yönetmeni Yusuf Özhan da yer aldı.

TİKA'nın Azerbaycan'daki Eğitim Desteği Sakarya'da Fabrika Patlaması Muğla Açıklarında Düzensiz Göçmen Kurtarma Operasyonu Uşak'ta Merdiven Boşluğuna Düşen Araçta Bir Kişi Hayatını Kaybetti