Bolu Dağı'nda Sağanak ve Sis Ulaşımı Zorlaştırıyor

Bolu Dağı'nda etkili olan sağanak ve sis, ulaşımda görüş mesafesini olumsuz etkiliyor.

Bolu Dağı'nda Sağanak ve Sis Ulaşımı Zorlaştırıyor

D-100 kara yolu ve Anadolu Otoyolu’nun Bolu Dağı bölümünde meydana gelen sağanak yağış ve yoğun sis, ulaşımda zorluklara neden oldu. Özellikle Bolu Dağı Tüneli ve viyadükler kesimlerinde sürücüler zorlu anlar yaşadı.

Yerel Etkiler ve Güvenlik Önlemleri

Abant kavşağı, Bakacak, Seymenler, Karanlıkdere, Bıçkıyanı ve Kaynaşlı bölgelerinde etkili olan sağanak, D-100 kara yolunun Karanlıkdere ve Seymenler mevkilerinde ise yoğun sisle birlikte görüldü. Bu olumsuz hava koşulları, sürücülerin görüş mesafesinin yer yer 35 metreye düşmesine sebep oldu.

Trafik ekipleri, özellikle bu bölgedeki sürücüleri çok dikkatli olmaları, trafik işaretlerine ve yönlendirmelerine uymaları konusunda uyarıyor. Bu tür hava koşullarında daha temkinli seyahat etmek, güvenliği artırmak adına son derece önemlidir.

D-100 kara yolu ile Anadolu Otoyolu'nun Bolu Dağı kesiminde sağanak ve sis ulaşımı olumsuz...

D-100 kara yolu ile Anadolu Otoyolu'nun Bolu Dağı kesiminde sağanak ve sis ulaşımı olumsuz etkiledi. Hava koşulları nedeniyle güzergahta görüş mesafesi yer yer 35 metreye düştü.

Kaynak: AA

6. Uluslararası Halk Müzikleri Festivali İstanbul'da Başladı Orta Doğu'da füze savaşları MİT ve Emniyet'ten FETÖ operasyonu İstanbul çıkışlı uçuşlar iptal edildi