Bolu Dağı'nda etkili olan sis nedeniyle sürücüler karayolları ekipleri tarafından sis lambalarıyla uyarılıyor

D-100 kara yolunun Bolu Dağı kesiminde etkili olan sağanak yağış ve sis nedeniyle sürücüler zor anlar yaşarken karayolları ekipleri de sis lambalarıyla uyarılarda bulunuyor.

Bolu Dağı'nda etkili olan sis nedeniyle sürücüler karayolları ekipleri tarafından sis lambalarıyla uyarılıyor

 D-100 kara yolunun Bolu Dağı kesiminde sis ve sağanak ulaşımı olumsuz etkiliyor.

Bölgede sis ve sağanak, Yumrukaya, Abant kavşağı, Bakacak, Karanlıkdere ve Seymenler mevkisinde etkisini gösteriyor.

Bolu Dağı'nda etkili olan sis nedeniyle sürücüler karayolları ekipleri tarafından sis lambalarıyla uyarılıyor - Resim : 1Güzergahta görüş mesafesinin düşmesi nedeniyle sürücüler dikkatli ilerliyor.

Bolu Dağı'nda etkili olan sis nedeniyle sürücüler karayolları ekipleri tarafından sis lambalarıyla uyarılıyor - Resim : 2Karayolları ekipleri, sürücüleri sis lambalarıyla uyarırken, trafik polisleri de yakın takip, hatalı sollama ve aşırı hız yapılmaması konusunda ikazda bulunuyor.

Bolu Dağı'nda etkili olan sis nedeniyle sürücüler karayolları ekipleri tarafından sis lambalarıyla uyarılıyor - Resim : 3Kent merkezinde ise sabah başlayan sağanak aralıklarla devam ediyor.

Bolu Dağı'nda etkili olan sis nedeniyle sürücüler karayolları ekipleri tarafından sis lambalarıyla uyarılıyor - Resim : 4

Bolu
Kahramanmaraş'ta deprem! Togg polis aracı oldu! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar Adalet Bakanlığından "İmralı" iddialarına ilişkin açıklama