Bir Simpsons kehaneti daha! Titanik enkazına giden denizaltının başına gelecekleri tek tek anlattıkları sahne gündem oldu | VİDEO

Titanik'in enkazına dalış yaparken kaybolan denizaltıdan korkutan haber geldi. 3 günlük arayışlardan ne yazık ki sonuç alınamadı ve denizaltıda bulunan 5 kişinin tamamı oksijensiz kalarak hayatını kaybetti. ABD'nin en uzun soluklu dizisi Simpsonlar'ın (The Simpsons) bu trajik olayı da önceden bildiği iddia edildi. Simpsonlar, daha önce corona virüs, facetime, kripto para, Donald Trump'ın başkanlığı hatta ABD'deki Kongre Binası işgaline kadar birçok olayı öngörmüştü.

Buz dağına çarparak batan ve 1514 kişinin ölümüne neden olan Titanik'in enkazını göstermek için turistik amaçla kullanılan OceanGate firmasına ait denizaltı araçlarından biri 18 Haziran'da Atlas Okyanusu'nda kayboldu.
18 Haziran'dan bu yana dünyanın dört bir yanında Titanik turistlerinin içinde bulunduğu denizaltının bulunması için nefesler tutuldu. 18 Haziran sabahı yola çıkan gemide mürettabatın yalnızca 96 saatlik oksijen kaynağı vardı.

Dünyaca ünlü dizi The Simpsons'ın ABD'de Titanik enkazına turistik gezi yaparken kaybolan denizaltını bildiği iddia edildi.

Fenomen dizinin 2006 yılında yayınlanan bölümünde, Homer Simspon karakterinin uzun süredir kayıp olan babası Mason ile bir araya geldiğini ve su altında bir hazine gezisine çıktıkları bölüm yeniden gündem oldu.

Yayınlanan o bölümde Homer'ın, mercan mağarasında sıkıştığı ve 'düşük oksijen' uyarısı aldığı anlar çok konuşuldu.