Bir kez daha haddini aşan İsrailli Bakana Dışişleri'nden sert yanıt: "Başarısız bir psikolojik harekat girişimi"

İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'ın Türkiye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan küstah paylaşımlarına bir yenisini ekledi. Katz'ın paylaşımına Dışişleri Bakanlığı'ndan tepki geldi. Bakanlıktan yapılan açıklamada "Söz konusu açıklamayı başarısız bir psikolojik harekat girişimi olarak değerlendiriyoruz" denildi.

Bir kez daha haddini aşan İsrailli Bakana Dışişleri'nden sert yanıt: "Başarısız bir psikolojik harekat girişimi"
  • İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz, Türkiye'yi hedef alan skandal paylaşımlarına bir yenisini daha ekleyerek, Hamas Siyasi Büro Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili küstah bir fotoğraf paylaştı.

Bir kez daha haddini aşan İsrailli Bakana Dışişleri'nden sert yanıt: "Başarısız bir psikolojik harekat girişimi" - Resim : 1

DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI'NDAN KATZ'A TEPKİ

  • Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı, geçtiğimiz saatlerde Türkiye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ilgili sosyal medya hesabından skandal bir paylaşımda bulunan İsrail'in katil Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'a tepki gösterdi.

"BAŞARISIZ BİR PSİKOLOJİK HAREKAT GİRİŞİMİ"

  • Türkiye'nin, Filistinlilere en güçlü desteği vermeye devam edeceğinin vurgulandığı açıklamada, "İsrail Dışişleri Bakanının, ülkemizi ve Sayın Cumhurbaşkanımızı hedef alan, iftira dolu bir paylaşım daha yaptığı görülmektedir. Söz konusu açıklamayı, ilgi çekmeye ve gündemi değiştirmeye dönük, başarısız bir psikolojik harekat girişimi olarak değerlendiriyoruz.

Bir kez daha haddini aşan İsrailli Bakana Dışişleri'nden sert yanıt: "Başarısız bir psikolojik harekat girişimi" - Resim : 2

"TÜRKİYE ZULÜM POLİTİKALARININ KARŞISINDA DURMAYA DEVAM EDECEK"

İsrail Dışişleri Bakanının, Filistinlilere uygulanan soykırımdaki rolünden ötürü adalet önünde yapacağı savunmasını bekliyoruz. Türkiye, İsrail'in zulüm politikalarının karşısında durmaya ve Filistinlilere en güçlü desteği vermeye devam edecektir" ifadelerine yer verildi.

Karabulut'un annesi, Garipoğlu'nun annesine sert çıktı Domuz eti kasaplık etler sınıfına mı alındı? MSB acı haberi duyurdu! Kış saati uygulamasına geri dönülecek mi?