Binlerce askeri öğrenci adayının bekleyişi son buldu! Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı sonuçları açıklandı

2 Nisan Pazar günü düzenlenen Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı sonuçları bugün ÖSYM tarafından erişime açıldı. Akademik kariyerini Deniz, Hava, Kara Harp Okulları'nda askeri eğitim alarak sürdürmek isteyen adaylar puanlarını öğrenmek için MSÜ sınav sonuçları açıklandı mı, nasıl ve nereden öğrenilir sorularına yanıt arıyor. Sorgulama işlemleri ÖSYM sonuç ekranı üzerinden yapılacak olup adaylar için tercih ve kayıt süreci başlayacak.

Binlerce askeri öğrenci adayının bekleyişi son buldu! Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı sonuçları açıklandı

2 Nisan'da 77 ilde gerçekleştirilen Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı sonuçları ÖSYM tarafından duyuruldu. Kara, Deniz, Hava Harp Okulları ve Astsubay Meslek Yüksekokulları'nda eğitim görmek isteyen askeri öğrenci adayları, 2023 MSÜ sonuçları açıklandı mı, nasıl ve nereden öğrenilir sorularına yanıt aramaya başladı. Öte yandan ÖSYM'nin tercih ve kayıt sürecine ilişkin açıklama ve duyuruları takip ediliyor. İşte ÖSYM MSÜ sonuçları sorgulama ekranı ve konu ile ilgili tüm merak edilenler...

2023 MSÜ SONUÇ EKRANI ERİŞİME AÇILIYOR!

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından düzenlenen Millî Savunma Üniversitesi Askerî Öğrenci Aday Belirleme Sınavı 2 Nisan 2023 tarihinde gerçekleştirildi.

Sınav sonrası (2023-MSÜ) Temel Soru Kitapçığı ile Cevap Anahtarının %10'u adayların erişimine açıldı. Temel Soru Kitapçığı'nın görüntüleme süreci, 12 Nisan 2023 tarihi saat 23.59'da sona erdi.

Şimdi gözler MSÜ sınav sonuçları için gelecek açıklamalarda!

MSÜ AÇIKLANDI MI, NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yayımlanan 2023 sınav takviminde Millî Savunma Üniversitesi Askerî Öğrenci Aday Belirleme Sınavı (2023-MSÜ) sonuçlarının açıklanacağı tarih bilgisine yer verildi.

Takvime göre, MSÜ sınav sonuçları 27 Nisan 2023 Perşembe günü yani bugün açıklanacak.

Adaylar sabah saatlerinden itibaren araştırmalarını hızlandırdı.

MSÜ SONUÇLARI SORGULAMA 2023

ÖSYM, adaylara yönelik sınav sonuç belgelerinin doğrulanmasını sağlamak üzere "Sonuç Belgesi Kontrol Sistemi" işlemini hizmete sunmuştur.

Bu amaçla kullanılmak üzere Sınav Sonuç Belgelerinin en alt kısmına, sistem tarafından rastgele üretilmiş bir "Sonuç Belgesi Kontrol Kodu" basılmaktadır.

Söz konusu işleme https://sonuc.osym.gov.tr üzerinde Sonuç Belgesi Kontrol Sistemi sayfasından ulaşılmaktadır.

SONUÇ SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

Bolu Dağı'nda görüş mesafesi düştü! 'Seçime 5 gün kala Cumhurbaşkanı adaylarından biri vefat edecek' iddiaları Yeşil Sol Parti milletvekili adayı Dönmez’in PKK ilişkisi fotoğraf karelerinde Altın yatırımcıları 'en az 5 ay' diyerek uyarıldı! Altın fiyatlarında son durum ne?