Berberlerin, Bakan Soylu'ya hediye ettiği saç kesme makası gülümsetti

AK Parti İstanbul 2. Bölge milletvekili adayı ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul Berberler Odası'nın düzenlediği kahvaltıya katıldı. Bakan Soylu'ya, konuşmasının ardından cam fanus içinde saç kesme makası hediye edildi.

AK Parti İstanbul 2. Bölge milletvekili adayı ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul'da berberlerle bir araya geldi. Berberler, Bakan Soylu'ya cam fanus içinde saç kesme makası hediye etti.

SAÇ MAKASI GÜLÜMSETTİ
Beyoğlu'ndaki Hasköy Kültür Sanat ve Gösteri Merkezi'nde İstanbul Berberler Odasının düzenlediği kahvaltıya katılan Soylu'ya hediye edilen saç makası hem Soylu'yu hem de toplantıya katılanları gülümsetti.

Konuşmasının berberler ile ilgili bölümünde Soylu pazar tatilinin berberlere ana sütü gibi helal olduğunu dile getirdi. Soylu  "Ticaret Bakanımızla biraz önce tekrar konuştum. Şükrü başkanın söylediklerini de ifade ettim. İnşallah bu önümüzdeki pazar değil ondan sonraki pazar berberlerde tatil başlıyor" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 15 Temmuz tepkisi 8 terörist etkisiz hale getirildi CHP'den casusluk iddialarına yanıt Babacan'a Kadıköy'de sert tepki!