Berat Albayrak 3 yıl sonra ilk kez konuştu: Şehitler ve Gazze için çağrıda bulundu

Hazine ve Maliye eski Bakanı Berat Albayrak ile eşi Esra Albayrak, Pençe-Kilit bölgesinde şehit olan askerlerimiz ve İsrail'in zulmü altındaki Gazze için çağrıda bulundu. Albayrak, vatandaşları 2024'ün ilk gününde yapılacak olan Galata Köprüsü'ndeki yürüyüşe davet etti.

  • Hazine ve Maliye eski Bakanı Berat Albayrak, 3 yıl aradan sonra kamera karşısına geçti.
  • Berat Albayrak ile eşi Esra Albayrak Türkiye Gençlik Vakfı'nın sosyal medya hesabından Pençe-Kilit bölgesinde şehit olan askerlerimiz ile Gazze için çağrıda bulundu.

"GALATA KÖPRÜSÜ'NE DAVET EDİYORUZ"

Berat Albayrak, "Yeni yılın ilk zamanı saat 08.30'da Mehmetçiklerimizin ve Gazze'deki şehitlerimizin acısını paylaşmak ve bu zulme karşı dik duruşumuzu tüm dünyaya göstermek için hepinizi Galata Köprüsü'ne davet ediyoruz" ifadelerini kullandı.

"HER PLATFORMDA HAYKIRIYORUZ"

  • Esra Albayrak ise, "Biz çocukları sistematik biçimde öldüren bir rejime teslim olmayı reddediyoruz. Hiçbir saçma ideoloji bu korkunç soykırımı aklayamaz. Dünyanın tek bir ülkeye teslim olmaması gerektiğini her platformda haykırıyoruz. Tam da bugün yaşanan zulüm karşısında herkesi küresel sistemi sorgulamaya davet ediyoruz" dedi.
İmamoğlu'ndan Akşener açıklaması: Abla kardeş çözeriz MHP'nin tek aday çıkaracağı bir il belli oldu Askeriyede yeni dönem Hakan Fidan'dan Yaşar Güler'e taziye ziyareti