Bedri Usta ismiyle ünlenen kebapçı Bedrettin Aydoğdu Köfteci Yusuf'a destek oldu: "290 tane şubesi olan adam neden böyle bir şey yapsın?"

Bedri Usta ismi ile tanınan Bedrettin Aydoğdu’dan ürünlerinde domuz eti çıktığı raporlanan Köfteci Yusuf’a destek geldi. Aydoğdu, Köfteci Yusuf'un şubelerinden birine giderek köftesini yerken, "Böyle bir şey olacağına inanmıyorum" dedi.

Tarım ve Orman Bakanlığı’nın yaptığı denetimlerin ardından iki farklı raporda, Köfteci Yusuf’tan alınan numunelerde domuz eti tespit edilmiş, Köfteci Yusuf ortaya çıkan raporları yalanlayarak sorunun, bakanlığın numune alımı sırasında yaptığı bir hata olduğunu açıklamıştı.

BEDRİ USTA'DAN DESTEK

Adana'da kebapçılık mesleğinde ünlü olan ve sosyal medya da oldukça popüler hale gelen Bedri Usta ismiyle tanınan Bedrettin Aydoğdu'dan Köfteci Yusuf'a destek geldi. 

Bedri Usta ismiyle ünlenen kebapçı Bedrettin Aydoğdu Köfteci Yusuf'a destek oldu: "290 tane şubesi olan adam neden böyle bir şey yapsın?" - Resim : 1

"BÖYLE BİR ŞEY OLACAĞINA İNANMIYORUM"

Köfteci Yusuf'a destek olmak için yayınladığı videosunda konuşan Aydoğdu, "Dün ne demiştim? Meslektaşım Köfteci Yusuf'a destek vermiştim, böyle bir şeyin olacağına inanmadığımı söylemiştim. 290 tane şubesi olan adam neden böyle bir şey yapsın? Dün söylediğim gibi bugün köfte yemeye geldim. 12 bin çalışanı olan bir marka böyle bir şeye tenezzül etmez. O yüzden ben de kızımla birlikte Köfteci Yusuf'tan köfte yemeye geldim." şeklinde konuştu.

Bedri Usta ismiyle ünlenen kebapçı Bedrettin Aydoğdu Köfteci Yusuf'a destek oldu: "290 tane şubesi olan adam neden böyle bir şey yapsın?" - Resim : 2

"BU YAPILAN SİZE DE YAPILIR"

Konuşmasını yaptıktan sonra Köfteci Yusuf'un şubesine girerek köfte yiyen Bedri Usta, "İçinde domuz eti olsa ben anlarım" diyerek hem yemeğini yedi hem de konuşmaya devam etti. Tüm meslektaşlarına seslenen Bedrettin Aydoğdu, "Bu yapılan size de yapılabilir, lütfen destek verin. Dediğim gibi Köfteci Yusuf'u tanımam, hayatımda da ilk defa köfte yemeye geldim. Allah kimsenin başına böyle şeyler vermesin." diyerek videoyu sonlandırdı.

Özbekistan ve İran Arasında Ticaret İlişkileri Güçleniyor Büyük Taarruz 3. Uluslararası Kısa Film Festivali Ödülleri Sahiplerini Buldu Karaman'da Mısır Tarlasında Obruk Oluştu Şaban Yılmaz'a Veda Yemeği Düzenlendi