BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'den basın toplantısı

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, infaz süresi ve şartlı tahliyelere karşı çıkarak müebbet hapis cezası önerisinde bulundu.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'den basın toplantısı

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, kısa infaz süreleri ve şartlı tahliyelerin suç mağdurlarının adalet duygusunu sarstığını ifade etti. Destici, bu durumun yeni suçlara zemin hazırladığını belirterek, "Tahliyesiz müebbet hapis cezası mutlaka geri getirilmelidir." dedi.

ULUSLARARASI KRİZ VE TÜRKİYE'NİN ROLÜ

Destici, İsrail'in Gazze ve Beyrut'a yönelik saldırılarını kınayarak, masum sivillerin katledilmesine dikkat çekti. Türkiye'nin ise mazlum ulusların yanında yer almaya devam edeceğini vurguladı.

ADLİ KONTROL VE SUÇ ORANLARI

Destici, yürürlükteki infaz sisteminin acilen değişmesi gerektiğini dile getirerek, adli kontrol şartıyla serbest bırakma uygulamalarının yeni suçların önünü açtığını ifade etti. "İyi hal indirimleri ve kısa infaz süreleri adalet sistemine olan güveni zedeliyor," dedi.

SOSYAL MEDYA VE GÜVENLİK ÖNLEMLERİ

Ayrıca, toplumsal güvenliği tehdit eden sosyal medya mecralarının daha sık denetlenmesi gerektiğini vurgulayan Destici, Discord benzeri platformların yasaklanmasının gündeme gelebileceğini belirtti. "Önceliğimiz neslimizi korumak olmalıdır,"</strong;>

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında gündeme...

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

İstanbul Boğazı trafiğe kapatıldı Sultangazi'de İETT Otobüsleri Çarpıştı Bedri Usta'dan Köfteci Yusuf'a destek Özbekistan ve İran Arasında Ticaret İlişkileri Güçleniyor