BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'den 6'lı masaya eleştiri

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, 6'lı masaya yönelik eleştirilerde bulundu. Destici, "Yani bunlar maazallah böyle bir yetki ellerine geçirseler biri bir tarafından çekecek, öbürü öbür tarafından çekecek. Yönetilemeyecek ve Allah korusun Suriye gibi, Libya gibi, Irak gibi kaosa gidecek bir Türkiye gördüğümüz” dedi.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'den 6'lı masaya eleştiri

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen partisinin Bursa Olağan İl Kongresi'nde, açıklamalarda bulundu.

Destici, 6’lı masayı eleştirerek “Demek ki devletin varlığı, ülkenin bütünlüğü, milletin istiklali ve istikbali, milletin refahı için değil, kendi alacakları cumhurbaşkanı yardımcılığı, bakanlık için konuşuyorlar. Sonra çıkıp yalanlıyorlar. 6’lı masada kim doğru söylüyor?” ifadelerini kullandı.

Mustafa Destici'nin konu ile ilgili açıklamaları şöyle;

“Her bir partinin genel başkanı, cumhurbaşkanı yardımcısı olacakmış. En az bir tane de bakanlık olacakmış. Arkadaşlar demek ki 10 toplantıdır cumhurbaşkanlığı yardımcılığı ve bakanlık pazarlığı yapıyormuş. Sağ olasın Davutoğlu, bunu söyledin, milletimiz de bunu işitti.

KENDİ ALACAKLARI İÇİN KONUŞUYORLAR
Demek ki devletin varlığı, ülkenin bütünlüğü, milletin istiklali ve istikbali, milletin refahı için değil, kendi alacakları cumhurbaşkanı yardımcılığı, bakanlık için konuşuyorlar. Daha sonra da bir televizyoncu, gazeteci açıklıyor. ‘9 bin kadro hazır’ diyor. Kazanırlarsa geldikleri gün il valilerinden, emniyet müdürlerinden, kaymakamlardan, rektörlere kadar bir günde hepsini değiştirecekler. Yani bu gerçekten inanılır gibi şeyler değil. Lakin adamı da söylediğine pişman ettiler.

HEPSİ BİRBİRİNİ YALANLIYOR
Birisi çıktı dedi ki ‘Oyu kadar konuşsun’. Öbürü çıktı dedi ki, ‘Onun söylediği doğru değil’, öbürü çıktı dedi ki ‘Biz henüz bu konuları konuşmadık’. Kim doğru söylüyor? 6’lı masada kim doğru söylüyor? Kılıçdaroğlu mu? Ona mı bakacağız? Sayın Akşener mi? Davutoğlu mu? Babacan mı? Diğerleri mi? Kim, hanginiz doğru söylüyorsunuz. Hepsi birbirini yalanlıyor. Bir taraftan hukuk diyeceksiniz. Bir taraftan demokrasi diyeceksiniz. Bir taraftan milli irade diyeceksiniz. Bir taraftan mevcut cumhurbaşkanını, hükümeti anayasaya uymaya davet edeceksiniz. Yasalara uymaya davet edeceksiniz. Bu ne yaman bir çelişki. Ve ne yaman bir tutarsızlık ve ikiyüzlülük.

MAAZALLAH BÖYLE BİR YETKİ ELLERİNE GEÇİRSELER KAOSA GİDECEK TÜRKİYE
Onlardan bu millete fayda gelmez. Bu devlete fayda gelmez. İnananlara, milliyetçiliğe, maneviyatçılığa, ahlaka önem verenlere hiç fayda gelmez. Yani bunlar maazallah böyle bir yetki ellerine geçirseler biri bir tarafından çekecek, öbürü öbür tarafından çekecek. Yönetilemeyecek ve Allah korusun Suriye gibi, Libya gibi, Irak gibi kaosa gidecek bir Türkiye gördüğümüz” 

Meral Akşener neden hastanelik oldu? Devlet Bahçeli açıklamalarda bulundu SON DAKİKA: İzmir'de 3.5 büyüklüğünde deprem Babacan'ın tepki çeken İHA-SİHA açıklamasına Baykar'dan cevap!