Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar: İsrail'in gücü ABD sayesinde

Selçuk Bayraktar, Teknofest'in gerçekleştirildiği Adana'da bir canlı yayında yaptığı açıklamalarda dünyanın korkunç bir karanlığa sürüklendiğini ifade ederken, İsrail'in gücünün ABD sayesinde olduğunu söyledi.

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar: İsrail'in gücü ABD sayesinde
  • Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, Teknofest'in gerçekleştirildiği Adana'da Habertürk canlı yayınında bazı açıklamalarda bulundu.
  • Bayraktar, dünyanın karanlığa sürüklendiğini ifade ederek, "Ben dünyanın korkunç bir karanlığa doğru sürüklendiğini değerlendiriyorum. Bunun temelinde şöyle yaklaşım var; gururla paylaşılmış, İsrail devletinin yetkilileri gururla paylaşıyor, bebeğini öldür, annesini öldür varsa hayvanlarını öldür. Bunun Tanrı'nın emri olduğunu deklare ediyorlar" dedi.

"İSRAİL'İN SAVUNMA GÜCÜ ABD SAYESİNDE"

  • İsrail'in gücünün ABD sayesinde olduğunu söyleyen Bayraktar, "İsrail hava savunma sistemlerini bütünüyle imha edemiyor. İsrail'in ayrıca kendi gücü değil. Elbette arkasındaki süper gücün gücü. O algıyı yaratmak istiyor. İnsanlık için, tedarik zincirine yerleştirilen bombalar, korkunç bir karanlığın çanları çalıyor. Yarın kulaklık alacağım, onun için de mi bomba var. Evladıma telefon alacağım, onun içinde de mi bomba var diye düşünmeden edemiyorsunuz" şeklinde konuştu.
Emniyet duyurdu: Yarın bazı yollar kapanacak Şahan Gökbakar'a 10 yıl hapis talebi Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan TEKNOFEST paylaşımı İstanbul'da film gibi olay!