Batı ülkelerinin İsrail protestolarını yasaklamasına sert tepki! Bu faşizmdir

İsrail'in Gazze'de yaptığı katliam dünya genelinde siviller tarafından lanetleniyor. Batı ülkelerindeki hükümetler ise vatandaşların sokakta İsrail'i proteste etmesine karşı çıktı. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik yaptığı açıklamada, "Yapılan gösterileri yasaklamaya çalışanların yaptığı faşizmdir" ifadeleriyle Batı'ya tepki gösterdi.

Batı ülkelerinin İsrail protestolarını yasaklamasına sert tepki! Bu faşizmdir

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İsrail-Filistin savaşına sessiz kalan Batı ülkelerini eleştirdi. Çocuk ölümlerine seçici davranan ırkçı Batı'yı hedef alan Çelik, "Dünyanın her tarafında insanların buna tepki göstermesi haktır." ifadelerine yer verdi.

Batı ülkelerinin İsrail protestolarını yasaklamasına sert tepki! Bu faşizmdir - Resim : 1

Avrupa'daki birçok ülkede Filistin'e destek gösterileri yasaklandı. Gelişmeye tepki gösteren AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Yapılan gösterileri yasaklamaya çalışanların yaptığı faşizmdir." dedi.

Batı ülkelerinin İsrail protestolarını yasaklamasına sert tepki! Bu faşizmdir - Resim : 2

İşte Çelik'in açıklamalarından derlenenler;

Batılı hükümetlerin Filistin’e destek gösterilerine baskı uygulaması ve Filistin halkına destek verilmesini suç haline getiren yaklaşımlar üretmesi kabul edilemez. İsrail güvenlik güçlerinin Gazze halkına dönük eylemleri tüm insani değerlere, insan haklarına ve uluslararası hukuka aykırıdır. Dünyanın her tarafında insanların buna tepki göstermesi haktır.

Batı ülkelerinin İsrail protestolarını yasaklamasına sert tepki! Bu faşizmdir - Resim : 3

Gazze halkının günlerdir bombalanmasına ve suyunun kesilmesine ses çıkarmayanlar, insanlık vicdanında mahkum olmuştur. Bunlar Filistin’e destek gösterilerini suç haline getirmeye çalışıyor. İnsanlık vicdanı ve hayatiyeti adına yapılan gösterileri yasaklamaya çalışanların yaptığı faşizmdir.

Batılı pek çok ülkede Filistin’e destek gösterilerine meydanlarda ve üniversitelerde uygulanan baskı, birilerinin kendi suçlarını örtme çabasıdır. Çocuk ölümlerine bile seçici bir adaletle yaklaşanların adalet hakkında söyleyecek sözü yoktur.

Batı ülkelerinin İsrail protestolarını yasaklamasına sert tepki! Bu faşizmdir - Resim : 4

FRANSA SOKAKLARIN POLİS GEZİYOR

Dünya tarihinin en büyük soykırımcısı Fransa, Filistin'e destek gösterileri yapılmaması için emniyet ekipleri görevlendirdi.

Hakan Fidan Rus mevkidaşı Sergey Lavrov ile görüştü MSB duyurdu! TCG Bayraktar Libya'ya insanı yardımı ulaştırdı Çatışmada can kayıpları artıyor! Bakanlık'tan açıklama geldi! "Tehdit kapıda" PKK'lı teröristlere bomba yağdı