Başka partilere gidenlere Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert sözler: Sirk cambazlarına aldanmayın

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Kongre Merkezi'nde partisinin Genişletilmiş İl Seçim İşleri Başkanları Toplantısı'nda konuştu. Burada açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, farklı partilerden ya da bağımsız olarak yerel seçimlere adaylığını koyan ancak daha sonra AK Parti'ye geçeceğini söyleyen kişilere prim verilmemesi gerektiğini söyledi. Erdoğan, " Ben şimdi buradan aday oldum ama seçimden sonra yine AK Partiye gideceğim diyen sirk cambazlarına aldanmayın." dedi.

  • Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Kongre Merkezi'nde partisinin Genişletilmiş İl Seçim İşleri Başkanları Toplantısı'nda konuştu.
  • Burada açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, farklı partilerden ya da bağımsız olarak, 31 mart tarihinde gerçekleştirilmesi planlanan yerel seçimlere adaylığını koyan ancak daha sonra AK Parti'ye geçeceğini söyleyen kişilere prim verilmemesi gerektiğini söyledi.

Başka partilere gidenlere Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert sözler: Sirk cambazlarına aldanmayın - Resim : 1

  • Erdoğan, "Ben şimdi buradan aday oldum ama seçimden sonra yine AK Partiye gideceğim diyen sirk cambazlarına aldanmayın." dedi.

Başka partilere gidenlere Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert sözler: Sirk cambazlarına aldanmayın - Resim : 2

"YOLUNU AYIRIP BAŞKA PARTİYE GİDENLERİN YERİ ARTIK ORADIR"

Erdoğan, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

Milleti kandırmaya çalışanlar yine meydanlara çıkmış görünüyor. Türkiye özgür ve demokratik bir ülkedir. İsteyenin istediği partide siyaset yapma hakkı vardır. Yolunu ayırıp başka partiye gidenlerin yeri artık oradır.

Başka partilere gidenlere Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert sözler: Sirk cambazlarına aldanmayın - Resim : 3

"SİRK CAMBAZLARINA ALDANMAYIN"

Ben seçimi kazanırsam yine AK Parti'de olacağım diyen sirk cambazlarına prim vermeyin. Ben şimdi buradan aday oldum ama seçimden sonra yine ak partiye gideceğim diyen sirk cambazlarına da aldanmayın.

Geçmişte AK Parti'de bulunup da hangi sebeple olursa olsun başka partiye gidenler için de aynı durum geçerlidir.

Başka partilere gidenlere Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert sözler: Sirk cambazlarına aldanmayın - Resim : 4

"AK PARTİ ŞAHISLARIN DEĞİL, BİR DAVANIN PARTİSİDİR"

Bu durumdaki hiç kimsenin AK Parti veya bizim adımıza konuşma, oy isteme, hatta böyle bir imada bulunma hakkı yoktur. AK Parti şahısların değil, bir davanın bir ülkünün ülkeye ve millete hizmet uğruna adanmışlığın partisidir.

Başka partilere gidenlere Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert sözler: Sirk cambazlarına aldanmayın - Resim : 5

AK Parti milletimizin gönlündeki yerini güçlendirerek yoluna devam ettiği sürece her arkadaşımızın emeğine birikimine enerjisine gayretine zaten ihtiyacımız olacaktır.

Recep Tayyip Erdoğan AK Parti
Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti seçim işleri toplantısında konuştu Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeledi: 15 gün ücretsiz olacak Ali Tombaş, Sultanbeyli’nin yüz akı olacak 100 projeyi açıkladı Cumhurbaşkanı Erdoğan doğum günü için hazırlanan klibi izledi