Barbie çılgınlığı akılalmaz boyutlara ulaştı! Tabutlar bile artık pembe... "Barbie gibi dinlenebilirsiniz"

Greta Gerwig'in yönetmen koltuğunda oturduğu "Barbie" filminin vizyona girmesinin ardından film gişe rekorları kırmış, sosyal medyada bununla alakalı birçok paylaşım yapılmıştı. Birçok ünlü isimden 'Barbie' pozu gelirken, sosyal medyada son olarak 'Barbie' ile alakalı paylaşılan görüntüler viral oldu. Tüm dünyayı etkisi altına alan 'Barbie' çılgınlığı artık tabutlara da yansıdı. Barbie temalı tabutlar sosyal medyada paylaşıldı. İşte o görüntüler...

Barbie çılgınlığı akılalmaz boyutlara ulaştı! Tabutlar bile artık pembe... "Barbie gibi dinlenebilirsiniz"

Greta Gerwig'in yönetmen koltuğunda oturduğu "Barbie" filmi, gişenin zirvesine yerleşmeyi başardı. "Barbie" yılın en iyi açılışı yapan filmi oldu. Barbie akımı da dünyayı etkisi altına aldı. Filmin kısa sürede popülerleşmesinin ardından ünlü isimler de tek tek sosyal medya hesaplarından 'Barbie' ile alakalı paylaşımlarda bulundu. 

Son olarak, bütün dünyayı saran bu çılgınlıkla ilgili yapılan 'tabut' paylaşımı, akımın akılalmaz boyutlara ulaştığını gösterdi.

Barbie çılgınlığı akılalmaz boyutlara ulaştı! Tabutlar bile artık pembe... "Barbie gibi dinlenebilirsiniz" - Resim : 1

7'den 70'e herkesi saran 'Barbie' çılgınlığı, El Salvador'da da etkisini gösterdi. Ahuachapán kentindeki bir cenaze evinde Barbie temalı tabut satılmaya başlandı.

Alpha ve Omega Cenaze Evi'nin sahibi Isaac Villegas, Barbie temalı tabutla alakalı yaptığı açıklamada pembe tabutları filmden önce de sattıklarını belirtti.

Isaac Villegas, Barbie filminin büyük yankı uyandırmasının ardından pembe metal tabutlara oyuncak bebek görseli koymaya karar verdiğini belirtti. Tabutlara ayrıca küçük beyaz yıldızlar eklendi.

Barbie çılgınlığı akılalmaz boyutlara ulaştı! Tabutlar bile artık pembe... "Barbie gibi dinlenebilirsiniz" - Resim : 2

Cenaze evi sahibi yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

'Bu trendi kovalamalıyız' dedim. Başarılı olduk.

 Villegas, Barbie temalı tabutlarla bir promosyon kampanyası başlattığını ifade ederek, "Daha çok sayıda pembe tabutumuz olacak çünkü insanlar bunu istiyor" dedi.

TABUTUN REKLAMINI YAPTILAR

Ekvator'da bulunan Funeraria Olivares adlı cenaze evi, Barbie temalı tabutunun reklamını TikTok'taki 21 Temmuz tarihli paylaşımıyla yapmıştı.

1,5 milyondan fazla kez izlenen videoda "Gerçek bir Barbie gibi dinlenebilirsiniz" ifadesine yer verilmişti.

Barbie çılgınlığı akılalmaz boyutlara ulaştı! Tabutlar bile artık pembe... "Barbie gibi dinlenebilirsiniz" - Resim : 3

Barbie çılgınlığı akılalmaz boyutlara ulaştı! Tabutlar bile artık pembe... "Barbie gibi dinlenebilirsiniz" - Resim : 4

Beklenen İstanbul depreminin yerini ve büyüklüğünü canlı yayında açıkladı İstanbul alarm veriyor! FETÖ'nün kritik ismi yakalandı! İşte Meral Akşener'in siyasi vasiyeti!