Balıkesir'de bıçaklanarak öldürülen üniversite öğrencisinin babası konuştu

Balıkesir'de geçimini sağlamak için kuryelik yaptığı sırada bıçaklanarak öldürülen üniversite öğrencisi Ata Efe Akman'ın babası Albay Erol Akman açıklamalarda bulundu. Akman, "“40 yıl üniforma giydim, elimden 25 binin üzerinde asker geçti. Birinin burnu kanamadı ama kendi çocuğumu koruyamadım.” dedi.

Balıkesir'de bıçaklanarak öldürülen üniversite öğrencisinin babası konuştu
  • 11 Mayıs günü Balıkesir'de Ata Emre Akman'ın  motosikletle sipariş bıraktığı adresten dönerken E.Ö. tarafından bilinmeyen bir nedenle önü kesildi.
  • E.Ö., Akman'ı vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı. Akman kanlar içinde kalırken, E.Ö. ise kaçtı. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Akman'ın hayatını kaybettiği belirlendi.

BABASI KONUŞTU

  • NOW Haber'e konuşan Ata Emre Akman'ın babası Albay Erol Akman, “40 yıl üniforma giydim, elimden 25 binin üzerinde asker geçti. Birinin burnu kanamadı ama kendi çocuğumu koruyamadım.” ifadelerini kullanarak yürekleri dağladı.
  • Ayrıca Akman, şu ifadeleri kullandı:
Caniliğin ötesinde bir şey. Hunharca ve zevk için adam öldürme gayreti, başka bir şey değil. Çocuğum gerektiğinde kafede garsonluk yapar, gerektiğinde traktör tamirciliği yapan biriydi. Onu öldürenin dışarıda 6 defa suç kaydı olması hem de hepsi bıçaklamayla ilgiliyse ve bununla beraber sokakta dolaşmaya devam ediyor olmasını izlemeye yüreğimiz dayanmıyor. 

Saraçhane'de 'İETT' protestosu Slovakya Başbakanı'na yapılan saldırıya kınama Kendisine müdahale eden doktora saldırdı Bıçakla öldürülen öğrencinin sevdikleriyle son anları ortaya çıktı